Το πρώτο κατάστημα στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων έχει γίνει εδώ και καιρό σταθερός προορισμός για όσους θέλουν μία έξοδο για καφέ, φαγητό ή ποτό.

Εκμεταλλευόμενο την κουζίνα του, τη μεγάλη ποικιλία ποτών και cocktails και φυσικά τον μοντέρνο και ιδιαίτερο χώρο του, το Cups Nine κέρδισε τους Τρικαλινούς για τις εξόδους τους, επιλέγοντάς το για καφέ, ποτό ή φαγητό, ενώ οι βραδιές κρασιού και events γευσιγνωσίας που διοργανώνει κάθε εβδομάδα, έχουν γίνει "θεσμός".

Μετά την επιτυχία του πρώτου, το δεύτερο Cups Nine άνοιξε στην πλατεία Δεσποτικού και γρήγορα έγινε προορισμός. 

Από το πρωί σερβίρει καφέ σε όσους θέλουν να τον απολαύσουν στον χώρο του καταστήματος ή στα τραπέζια έξω από αυτό, μαζί με φρέσκα cake, muffins και πολλών ειδών γλυκά που τον συνοδεύουν γευστικά, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που παίρνουν take away.

 

Όσο για το όνομα; Δεν είναι trick, δεν έχει να κάνει με αναγραμματισμό και σίγουρα η έμπνευση του ονόματός μας δεν βασίζεται σε κάποια λογική εξήγηση ή "ψαγμένη φιλοσοφία".

Το εννιάρι είναι το νούμερο της διεύθυνσης του καταστήματός μας και αποτελεί την άκρη του νήματος στο συλλογισμό ευρέσεως ονόματος για την επιχείρησή μας. Δεν θα μπορούσε να είναι Nine Cups σε καμία περίπτωση.

Ο χώρος μας έχει βασιστεί στο παράδοξο, όπως υποστηρίζουν και τα σχέδια που δημιουργήθηκαν από νέους καλλιτέχνες ενσωματώνοντας τη σκέψη μας και την καθημερινή πραγματικότητα στους τοίχους.

Όνειρα σε φούσκες, vintage αγαπημένα αντικείμενα, ένα παλιό ποδήλατο, τα οποία μεταμορφώνονται με τη βοήθεια του κρασιού, της μπύρας και των αρμυρών ή γλυκών εδεσμάτων "Cups Nine", σε αερόστατα τσαγιέρες με χταπόδια, σε λαγουδάκια που τρέχουν πάνω σε γρανάζια, φανταστικά ιπτάμενα ψάρια που όλα καταλήγουν στο ειδικό μηχάνημα μεταμόρφωσης των σκέψεων σε εδέσματα και ροφήματα "Cups Nine".

Εστιάσαμε στην ανθρώπινη γεύση, όπως υποδηλώνει το υποστηρικτικό μας "For Human Taste". Για την αρχιτεκτονική του χώρου, την εταιρική μας ταυτότητα, την τεχνολογική επιμέλεια, τη διακόσμηση, τη ζαχαροπλαστική, την οινογνωσία και τη μαγειρική μας απευθυνθήκαμε σε ειδικούς για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας στη σωστή τους μορφή. Τα υπόλοιπα θα τα αντιληφθείτε όταν μας επισκεφθείτε...