Με επίκεντρο τον μικρό Γιωργάκη, η εκδήλωση «Πάσα Ανθρωπιάς» του ΑΟ Καλαμπάκας με την συμμετοχή του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος, σημείωσε τεράστια επιτυχία και το κλειστό γυμναστήριο Καλαμπάκας γέμισε ασφυκτικά από φίλους του αθλήματος και όχι μόνο, οι οποίοι έζησαν όμορφες μπασκετικές στιγμές, παρακολουθώντας να παίζουν, μεγάλα ονόματα του αθλήματος.
Άνθρωποι που βιώσαν την αναγνώριση και την καταξίωση στο παρελθόν και λατρεύτηκαν από τους μπασκετόφιλους, βρέθηκαν στην Καλαμπάκα και όπως είπε ο μέγιστος  «μύθος», του ελληνικού μπάσκετ, κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος βρέθηκε στο κλειστό: «ανταποδίδουμε πίσω όσα έχουμε εισπράξει από το μπάσκετ τόσα χρόνια, τιμώντας τον κάθε συνάνθρωπο μας που αντιμετωπίζει προβλήματα. Είμαστε στο πλευρό του μικρού Γιωργάκη» ανέφερε ο πολυνίκης προπονητής.
Ο Σύλλογος Βετεράνων καλαθοσφαίρισης, ιδρύθηκε 10 χρόνια πριν και έχει παίξει πολλούς αγώνες ανά την Ελλάδα, με στόχο να συμβάλει  στην ανακούφιση και στήριξη ανθρώπων που αντιμετωπίζουν όπως προαναφέραμε προβλήματα.
Παίκτες όπως, ο Δήμος Ντικούδης, ο Νίκος Μπουντούρης, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Λευτέρης Κακιούσης και πολλοί άλλοι, ήρθαν στην Καλαμπάκας για τον μεγάλο αγώνα και πέρασαν ευχάριστες και συνάμα συγκινητικές στιγμές.

Φωτογραφήθηκαν παρέα με τον μικρό Γιώργο και του χάρισαν απλόχερα την υποστήριξη τους, όπως και όλος ο κόσμος, μαζί με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Καλαμπάκας και της τοπικής Εκκλησίας.  Όλοι ήταν στο πλευρό του μικρού Γιώργου.
Στα αμιγώς αγωνιστικά, το θέαμα, ήταν πολύ καλό! Η εμπειρία των Βετεράνων και η ευστοχία, συνετέλεσαν στη νίκη τους. Βέβαια αυτό έχει την μικρότερη σημασία, καθώς η ουσία ήταν η μεγάλη φιλανθρωπική γιορτή, που καθιστά τους ξεχωριστούς αθλητές του παρελθόντος και ξεχωριστούς ανθρώπους, στην συνείδηση όλων μας.
Φυσικά, ξεχωριστοί και οι αθλητές του ΑΟ Καλαμπάκας, εν ενεργεία και παλαίμαχοι, το τεχνικό τιμ κα η διοίκηση, που μερίμνησαν να δείξουν το καλύτερο πρόσωπο αυτής της μεγάλης ομάδας και σαφώς την έκαναν ακόμη μεγαλύτερη στα μάτια μας.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο κ. Κωνσταντίνος Καμέας, ενώ κατά την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις όσων συνέβαλαν στη δημιουργία και υλοποίηση αυτής, ενω παρουσιάστηκε και το χορευτικό τμήμα της Σχολής Χορού «Χορος και Εκφρασή» της κ. Δήμητρας Κανάτα.
Αξίζει δεν αν σημειώσουμε πως λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα, κρατήθηκε «ενός λεπτού σιγή» για τη μικρή Ραφαέλα που έφυγε προσφάτως από τη ζωή.
meteora24.gr