Στην  Ελασσόνα βρέθηκαν ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου Βασίλης  Τσιάρτας και ο άλλοτε αρχηγός του  Άρη Γιώργος  Κολτσίδας. Ο λόγος που οι δυο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στα Καλύβια Ελασσόνας  ήταν ο γάμος του Σάκη Γεροφάκα( παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του  Μύτικα  Καλυβίων και του ΑΟ Χαρυγής)με την Πόπη Παλάγκα που τελέστηκε στα Καλύβια Ελασσόνας από τον Μητροπολίτη Ελασσόνας   κ. Χαρίτωνα.
Ο Βασίλης  Τσιάρτας αποκάλυψε στην ΕΡΤ Λάρισας ότι προτίθεται να ασχοληθεί με την προπονητική καθώς  υπάρχουν ομάδες που επιθυμούν να του εμπιστευθούν την τεχνική ηγεσία. Σε ερώτημα μας, αν αυτές οι ομάδες προέρχονται από  τη Σούπερ Λίγκα η τη Football League, ήταν κατηγορηματικός λέγοντας ότι «συζητάω με ομάδα μόνο για τη μεγάλη κατηγορία».

Τα σχέδια του για το μέλλον αποκάλυψε και ο Γιώργος Κολτσίδας που δείχνει διατεθειμένος να δραστηριοποιηθεί σε ακαδημία ποδοσφαίρου. Πάντως στην παρέα με τον Τρικαλινό παλαίμαχο του Άρη που τυγχάνει και γαμπρός στα Καλύβια Ελασσόνας καθώς η σύζυγος του Σοφία Καμάκα  έλκει την καταγωγή της από το χωριό του Ολύμπου, βρέθηκαν,   ο πρόεδρος του  ΠΟΕ  Άλκης Παλάγκας που εξετάζει το ενδεχόμενο η ιστορική ομάδα της  Ελασσόνας  στη νέα αγωνιστική περίοδο να αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική, εφόσον υπάρξει συμφωνία με τον Διαγόρα Σεβαστής  και ο προπονητής της  ΕΠΣ Λάρισας  Γιώργος  Καμάκας.
ert.gr