Ένας 22χρονος Τρικαλινός φοιτητής που παραθέριζε στη Μήλο, παραλίγο να χάσει την ζωή του όταν γλίστρησε και βρέθηκε στη φουρτουνιασμένη θάλασσα σε βραχώδη περιοχή του νησιού.

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Λιμενικό είναι κατατοπιστικό:

"Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μήλου, ότι 22χρονος ευρισκόμενος στην παραθαλάσσια περιοχή «ΣΑΡΑΚΗΝΙΚΟ» βόρεια ν. Μήλου και συγκεκριμένα σε βραχώδες σημείο, ξαφνικά γλίστρησε με αποτέλεσμα να καταλήξει επί του θαλάσσιου ύδατος, αδυνατώντας λόγω του έντονου κυματισμού και του απόκρημνου της περιοχής να βγει στη ξηρά.

Στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στην περιοχή με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου διαπίστωσαν ότι ο ανωτέρω βρισκόταν σε κίνδυνο εντός της θαλάσσης, έχοντας τις αισθήσεις του, σε απόσταση πενήντα μέτρων περίπου από την απόκρημνη και βραχώδη ακτή, παρασυρόμενος προς αυτή καθότι επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι και έντονος κυματισμός.

Άμεσα, τα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατόπιν προσεκτικών και συντονισμένων ενεργειών κατάφεραν να ανασύρουν σε ασφαλές σημείο τον ανωτέρω άνδρα.

Ο 22χρονος, που ήταν καλά στην υγεία του, δεν επιθυμούσε να μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Μήλου για περαιτέρω εξετάσεις".