Στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου βρέθηκε χθες ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου, με αφορμή την δεξίωση για την 46η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακαλλαροπούλου υποδέχτηκε τους καλεσμένους στην διαφορετική φέτος δεξίωση, λόγω των συνθηκών της πανδημίας του κορωνοϊού. 

Για την αποφυγή του συνωστισμού, αλλά και για να τιμήσει όλους εκείνους τους ανθρώπους από διάφορους τομείς εργασίας που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή κατά την διάρκεια του lockdown στην χώρα μας, μειώθηκαν αισθητά οι προσκλήσεις προς υπουργούς και βουλευτές και στην θέση τους παραβρέθηκαν στην δεξίωση επαγγελματίες από τον χώρο της υγείας αλλά και γενικότερα της παροχής υπηρεσιών.  

Έτσι, ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς, στους μόλις 22 υπουργούς και 60 βουλευτές, στους αντιστασιακούς και στους ανθρώπους των γραμμάτων, προσκλήσεις έλαβαν για πρώτη φορά υπάλληλοι σούπερ μάρκετ, καθαριότητας, delivery, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, οδηγοί ασθενοφόρων και πυροσβέστες. 

Όπως είθισται στους δροσερούς κήπους του Προεδρικού Μεγάρου τα πηγαδάκια των καλεσμένων είναι πάντα πάρα πολλά, με συζήτήσεις για σοβαρά αλλά και λίγο πιο ανάλαφρα θέματα, δίνοντας την ευκαρία στους φωτογράφους για πολλά κλικς. 

trikalaenimerosi.gr