Κι όμως, είναι αλήθεια! 

Η Σάσα Σταμάτη, η γνωστή δημοσιογράφος μέσα από την μεγάλη της πορεία σε τηλεοπτικές εκπομπές ανέβηκε σε τρακτέρ για χάρη του Κώστα Σκρέκα. 

Η δραστήρια δημοσιογράφος, που ειδικεύεται κυρίως σε ρεπορτάζ κοσμικού ενδιαφέροντος, εργάζεται στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», διατηρώντας ωστόσο το ύφος της ακόμη κι όταν ασχολείται με πολιτικά θέματα. 

Πάντα στις συνεντεύξεις της με πρόσωπα από τον πολιτικό χώρο βρίσκει τον τρόπο να ξεφεύγει από τα στενά όρια μιας σοβαρής και αυστηρής συζήτησης, χωρίς να χάνει την ευκαιρία μιας πιο χαλαρής και lifestyle προσέγγισης των πολιτικών που έχει απέναντί της. 

Έτσι, λοιπόν, αυτήν την φορά έχοντας απέναντί της τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης  και Τροφίμων, Κώστα Σκρέκα, το περιβάλλον της συνέντευξης εναρμονίστηκε πλήρως με το αντικείμενο του βουλευτή Τρικάλων. 

Κι ενώ μπορεί αυτό το διάστημα να κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες της από την Μύκονο, που κάνει τις διακοπές της παρέα με γνωστότατο επιχειρηματία, όπως φαίνεται η κοσμικότητα του νησιού των ανέμων δεν την εμπόδισε να ανέβει και να φωτογραφηθεί στο τρακτέρ για χάρη του Κώστα Σκρέκα. 

Άλλωστε, όπως ο ίδιος εξηγεί στην συνέντευξή του η επιλογή της θερμοκηπιακής μονάδας που ανήκει σε έναν νέο αγρότη, απ΄όπου η συγκεκριμένη φωτογράφηση, δεν είναι καθόλου τυχαία. 

Ο Κώστας Σκρέκας θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει την αποφασιστικότητα και την στήριξη της κυβέρνησης στους αγρότες της χώρας και ιδιαίτερα στους νέους σε ηλικία που θέλουν να ασχοληθούν με την καλλιέργεια της γης. 

Τί καλύτερο, λοιπόν, από την όμορφη και δροσερή Σάσα Σταμάτη! 

trikalaenimerosi.gr