Η καινοτόμος και ευεργετική σειρά γιαουρτιών Κεφίρ της γαλακτοβιομηχανίας «Όλυμπος». θυγατρικής της ΤΥΡΑΣ των αδερφών Σαράντη, κατακτά και την Κύπρο.

Το σχετικό δημοσίευμα του ΑΝΤΕΝΝΑ Κύπρου είναι αποκαλυπτικό για όσα προσφέρει το ξεχωριστό αυτό ελληνικό προϊόν:

«Έφτασε το πρώτο Κεφίρ γιαούρτι στην Κύπρο αποκλειστικά από την γαλακτοβιομηχανία Αδελφοί Πέτρου, γνωστή για τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΑΛΑΜΠΡΑ.

Το Κεφίρ γιαούρτι αποτελεί μία ακόμη καινοτόμα ιδέα της ΟΛΥΜΠΟΣ στην κατηγορία των γιαουρτιών, προσφέροντας υγεία και απόλαυση με το κουτάλι! 

Τώρα όλες οι ευεργετικές για τον οργανισμό ιδιότητες του κεφίρ σε ένα μοναδικό προϊόν, φτιαγμένο με την αυθεντική συνταγή, μόνο από 100% ελληνικό γάλα και καλλιέργεια κεφίρ. Χωρίς προσθήκη πρωτεϊνών γάλακτος και συντηρητικών.

Το Κεφίρ γνωστό εδώ και αιώνες, καταναλώνεται σε κάθε γωνιά της γης αποτελώντας έναν πολύτιμο σύμμαχο για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Το Κεφίρ βοηθά στην πέψη, βελτιώνει τη χλωρίδα του εντέρου και διατηρεί την καλή υγεία του πεπτικού συστήματος. 

Το ΟΛΥΜΠΟΣ γιαούρτι Κεφίρ παράγεται αποκλειστικά από φρέσκο ελληνικό γάλα και μαγιά κεφίρ, προσφέροντας πλούσια κρεμώδη υφή, χαμηλά λιπαρά και 100% απόλαυση. Τώρα με το νέο Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ, απόλαυση και ευεξία πάνε μαζί. 

Παράλληλα με το ευεργετικό ρόφημα Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ με 3% λιπαρά σε συσκευασία 330ml, απολαύστε το Κεφίρ γιαούρτι στην κλασική γεύση με 2% λιπαρά, καθώς επίσης και σε 3 υπέροχους συνδυασμούς με φρούτα και βρώμη.

• Κεφίρ Γιαούρτι με ακτινίδιο και βρώμη μόνο με 1,7% λιπαρά

• Κεφίρ Γιαούρτι με σύκο και βρώμη μόνο με 1,7% λιπαρά

• Κεφίρ Γιαούρτι με δαμάσκηνο και βρώμη μόνο με 1,7% λιπαρά

Τώρα, μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε την αυθεντική γεύση Κεφίρ και τις ευεργετικές του ιδιότητες με το κουτάλι σας, αφού η ΟΛΥΜΠΟΣ σε συνεργασία με την ΑΛΑΜΠΡΑ φρόντισαν γι αυτό».