Η ΟΑΣΤ «Η ΑΝΟΙΞΗ» μαζί με τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους των Τρικάλων με θλίψη και οδύνη αποχαιρετάμε τον συνάδελφο, τον συναγωνιστή, τον σύντροφο Βαγγέλη Μπούτα.

Τον πρωτοπόρο και συνεπή αγωνιστή του Θεσσαλικού κάμπου, των μπλόκων των Τεμπών και της Νίκαιας, των μικρών και μεγάλων αγροτικών αγώνων της Ελλάδας για το ψωμί και το δίκαιο της φτωχής αγροτιάς.

Ο συναγωνιστής Βαγγέλης γεννήθηκε στη Μητρόπολη Καρδίτσας το 1954, παιδί αγροτικής οικογένειας δούλευε από μικρή ηλικία στα χωράφια και παράλληλα εντάχθηκε στο Αγροτικό κίνημα που το υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια από διάφορες θέσεις από τον Α.Σ. του χωριού αρχικά από τη θέση του γραμματέα και του προέδρου της ΟΑΣ Καρδίτσας μετά. Υπήρξε γραμματέας της ΓΕΣΑΣΕ, αντιπρόεδρος και πρόεδρος της ΕΑΣ Καρδίτσας. Με την δράση του συνέβαλε στη δημιουργία της Παναγροτικής Συσπείρωσης και της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Η πρωτοπόρα αγωνιστική και ασυμβίβαστη δράση του αποτελεί παράδειγμα και παρακαταθήκη για τη συνέχιση και την ανάπτυξη των αγροτικών αγώνων. Θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμάμε στους νέους αγώνες που θα αναπτύξουμε για να ξημερώσουν καλλίτερες μέρες για τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους.

Η ΟΑΣΤ «Η ΑΝΟΙΞΗ» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην γυναίκα του, στα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Η κηδεία του Βαγγέλη Μπούτα είναι πολιτική και θα γίνει στην πλατεία του χωριού του στην Μητρόπολη Καρδίτσας τη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη στις 3,00 μμ.