Πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου για το δημοφιλές παιχνίδι μαγειρικής master chef, που φέτος ξεκινά στο κανάλι του star τον πέμπτο κύκλο του. 

Οι τρεις πασίγνωστοι κριτές του και καταξιωμένοι σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεκίνησαν από εχθές να κρίνουν τους παίκτες - υποψήφιους σεφ, που επιθυμούν να κατακτήσουν μια θέση στο παιχνίδι με στόχο το πολυπόθητο έπαθλο. 

Ανάμεσα σε αυτούς και ο νεαρός Καρδιτσιώτης, Κωνσταντίνος Χασιώτης, που κατάφερε, σύμφωνα με τους νέους όρους του παιχνιδιού, να περάσει από την πρώτη δοκιμασία με πλήρη επιτυχία και να αποτελεί τον πρώτο παίκτη που χωρίς άγχος θα περιμένει απλώς την έναρξη του διαγωνιστικού μέρους του master chef 5. 

Ο Κωνσταντίνος με το άψογο πιάτο που ετοίμασε και παρουσίασε στους τρεις κριτές, κατάφερε να τους ενθουσιάσει και να αποσπάσει τα 3 "ναι", που του εξασφαλίζουν την θέση του στο ριάλιτι μαγειρικής, χωρίς να χρειαστεί να ξαναδιαγωνιστεί.  

Ο Κωνσταντίνος Χασιώτης, όπως ο ίδιος είπε στις κάμερες, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα εκεί όπου οι γονείς του διατηρούν ταβέρνα, στην οποία από μικρός δούλευε και ο ίδιος, οπότε και αποφάσισε επαγελματικά να ασχοληθεί με τον χώρο της μαγειρικής. 

Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. 

trikalaenimerosi.gr