Άστατος θα είναι ο καιρός καθώς νέο κύμα βροχοπτώσεων θα μας επηρεάσει την Τρίτη από τα δυτικά που θα προκαλέσει πολλές βροχές , ενώ λόγω των νοτιάδων η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά.

Δευτέρα 11-11-2019

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές.

Tις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, βαθμιαία και από τα δυτικά θα γίνουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο από το βράδυ 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τρίτη 12-11-2019

Στο ανατολικό Αιγαίο γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές, με πιθανότητα τοπικών ασθενών βροχών.

Από το απόγευμα στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά κυρίως στα δυτικά βαθμιαία οι βροχές θα ενταθούν και κυρίως στο Ιόνιο θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλη τις πρωινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί, στα ανατολικά 3 με 5, στα δυτικά 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τετάρτη 13-11-2019

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπου από το απόγευμα θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με βροχές, ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία κατά τόπους και στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι.

news247.gr