Ο Ανδρέας Λοβέρδος κάλεσε τους Θεσσαλούς ελεύθερους επαγγελματίες να κάνουν ει δυνατόν αποταμίευση γιατί τον Ιούνιο θα τους χρειαστούν.
"Είναι σαφές οτι  οι μικρότερες εισφορές που καλούνται σήμερα ορισμένοι να πληρώσουν δεν είναι και οι οριστικές. Τον Ιούνιο θα έρθουν συμπληρωματικές. Γι αυτό επιμένω οτι κοροϊδεύουν τον κόσμο" υποστήριξε χαρακτηριστικά μιλώντας στην TRT και τον Σωτήρη Πολύζο.
Για ψέμα και υποκρισία κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος "Ο Πρωθυπουργός αντιμετωπίζει σταθερά τους Έλληνες πολίτες ως ανόητους και γι αυτό προσποιείται το λιοντάρι στο εσωτερικό της χώρας ενώ στο εξωτερικό ποεί τη νήσσαν" είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προχώρησε και σε μία αποκάλυψη λέγοντας οτι ενώ το ΠΑΣΟΚ ήταν σε πλήρη συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Βουλής και έχοντας τις διαβεβαιώσεις του για γνώση του θέματος από τον Π/Θ σε ό,τι αφορά την πρόταση Γεννηματά για σύσταση διακομματικής επιτροπής ο κ.Τσίπρας σήμερα στη Βουλή επιχείρησε να απαξιώσει αυτή την πρόταση αλλά και την αρχηγό του ΠΑΣΟΚ κάνοντας επίκληση στον ποδοσφαιριστή Βαμβακούλα.
"Είμαστε αγανακτισμένοι με τον Αλέξη Τσίπρα και για το ύφος του αλλά και κυρίως για τις μεθοδεύσεις του" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για τις επόμενες εκλογές ο κ.Λοβέρδος εξέφρασε τη βεβαιότητα οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταρρεύσει κ το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο κόμμα.
Ερωτηθείς για το συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης το καλοκαίρι ήταν σαφής: Για μένα το κόμμα της κεντροαριστεράς είναι ένα κ αυτό πρέπει να παραμείνει. Είναι το ΠΑΣΟΚ.