Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Λάρισα και κατ΄επέκταση των ασθενών που χρειάζεται να νοσηλευθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πόλης. 

Κι ενώ τα νέα από τα αρνητικά αποτελέσματα των ελέγχων που έγιναν σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας είναι καλά και αισιόδοξα, αφού δεν υπάρχει περαιτέρω διασπορά του ιού μετά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανάμεσα σε γιατρούς του ΓΝΛ και του ΠΓΝΛ, ο γάμος που έγινε περίπου 10 ημέρες πριν στον Αμπελώνα της Λάρισας συνεχίζει τα δίνει νέα κρούσματα.

Χθες αργά το βράδυ, θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ένας ιερέας που παρευρέθηκε στο γαμήλιο γλέντι και ήδη νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του ΠΓΝΛ, ενώ συνολικά τα κρούσματα που έχουν προκύψει από την γαμήλια εκδήλωση του Αμπελώνα είναι 8. 

Ταυτοχρόνως, αυξάνονται οι ασθενείς που έχουν εισαχθεί στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Κατά την χθεσινή ημέρα διασωληνώθηκαν δύο ακόμη, ένας 68χρονος άνδρας από τον Αλμυρό Μαγνησίας και ένας 70χρονος από τον Αμπελώνα, οι οποίοι μαζί με την 63χρονη γυναίκα από την ίδια περιοχή της Λάρισας που εισήχθη μία ημέρα πριν, ανεβάζουν τον αριθμό των ασθενών στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού στους 3.  

trikalaenimerosi.gr