Αντίστροφη μέτρηση για τον νέο αρχηγό του Κινήματος Αλλαγής καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 07.00 η εκλογική διαδικασία για τον β' γύρο της μάχης ανάμεσα στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Νίκο Ανδρουλάκη με την ετυμηγορία να ολοκληρώνεται στις 19.00.

Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η αρμόδια Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ για τις εσωκομματικές εκλογές (ΕΔΕΚΑΠ), δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είχαν ψηφίσει την προηγούμενη Κυριακή, στον α' γύρο και δεν θα πληρώσουν εκ νέου 3 ευρώ.

«Ζητώ από τους 270.000 Έλληνες δημοκράτες να έρθουν εκ νέου στις κάλπες και να μου δώσουν καθαρή εντολή ανανέωσης, ενότητας κα πολιτικής προοπτικής και εγώ δεσμεύομαι ότι το βράδυ της Κυριακής δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής θα είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη» τόνισε από την Κοζάνη, δύο ημέρες πριν από τον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ, ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Κάλεσμα για συμμετοχή όλων όσοι προσήλθαν να ψηφίσουν στον πρώτο γύρο απηύθυνε κα ο Γιώργος Παπανδρέου, ήδη από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν έγινε γνωστό το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών, τονίζοντaς πως θα αποφασίσουν για την τύχη της παράταξης «για τις αξίες της και την προοδευτική της ταυτότητα».

Τα εκλογικά κέντρα στο νομό Τρικάλων 

1. Στην πόλη των Τρικάλων, στο Πνευματικό Κέντρο, στην οδό Γαριβάλδη 8, 

2. Στην πόλη των Τρικάλων στο 10ο Δημοτικό Σχολείο, στην οδό Μακεδονίας πίσω από τον Ι.Ν. Αγ.Νεκταρίου, 

3. Στο Ρίζωμα, στο πρώην Δημαρχείο του Δ.Παραληθαίων, 

4. Στην Καλαμπάκα, στο κτήριο του Εργατικού Κέντρου στην οδό Κροσαρη 1, 

5. Στην Πύλη, στο Δημαρχείο Πύλης,

6. Στην Φήκη της Πύλης, στο παλιό Δημαρχείο Πιαλείων και τέλος, 

7. Στην Φαρκαδόνα, στο Δημαρχείο της Φαρκαδόνας.