Μεγάλης διάρκειας διακοπή ρεύματος σημειώθηκε και σήμερα το απόγευμα στα παράλια του ν.Λάρισας, όπως στην Σωτηρίτσα, στην Βελίκα, στην Παλιουριά κ.ά., με τους επαγγελματίες της περιοχής να είναι αγανακτισμένοι, καθώς και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα. 

Κι ενώ τότε η μεγάλη βλάβη αποδόθηκε σε κεραυνούς μιας ξαφνικής μπόρας που έπληξε την περιοχή, για το σημερινό συμβάν δεν υπάρχει κάποια εξήγηση που να αιτιολογεί αυτήν την κατάσταση. 

Μέσα στην δύσκολη κατάσταση που επικρατεί και στον τομέα του τουρισμού φέτος, έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη πολύ μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα για τους επιχειρηματίες της περιοχής, βλέποντας τα καταστήματά τους να μην μπορούν να λειτουργήσουν και να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, που και σήμερα λόγω του ζεστού καιρού επισκέφθηκε τις κοντινές παραλίες, δημοφιλείς και σε πολλούς Τρικαλινούς. 

Η αγανάκτισή τους από την επαναλαμβανόμενη κατάσταση είναι μεγάλη, έτσι ώστε να προγραμματίζουν άμεσα συνάντηση με την διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ, καθώς και αναφορά στην Εισαγγελία για την αναίτια όπως τονίζουν διακοπή ρεύματος.  

Μ.Σ., trikalaenimerosi.gr