Έστω και στις καθυστερήσεις, ο ΑΟΤ ήταν ο νικητής με 2-1 στο ματς της... γκρίνιας και των προβλημάτων με τον Πανσερραϊκό για την 29η αγωνιστική της Β' Εθνικής, με το κλίμα να είναι βαρύ και στα δύο στρατόπεδα.
Οι Τρικαλινοί είχαν ιδανική ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στα «λιοντάρια» που ταξίδεψαν έπειτα από πολλές αναποδιές μόλις με 16 παίκτες για το ματς, αλλά όχι μόνο δεν «καθάρισαν» εύκολα το ματς, αλλά «καρδιοχτύπησαν» και χρειάστηκε το πανέμορφο γκολ του Βέρτζου στις καθυστερήσεις για να γλιτώσουν το κάζο.
Ο λιγοστός κόσμος ως αντίδραση και στις κακές εμφανίσεις δεν σταμάτησε λεπτό να αποδοκιμάζει, ζητώντας εν χορώ την παραίτηση του Θωμά Γκράφα, ενώ υπήρξε και επεισόδιο με τον Σιαλμά που απάντησε στις φωνές δυσαρέσκειας.
Ο Πάνος άνοιξε το σκορ, αλλά οι φιλοξενούμενοι μόνο τα όπλα δεν είχαν παραδώσει, καθώς «απάντησαν» σχεδόν άμεσα, ενώ είχαν και δοκάρι. Οι Τρικαλινοί ισοφάρισαν και τα δοκάρια, πριν τελικά σκοράρουν λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης.
Διαιτητής ήταν ο Ματθαίος Βουρνελης (Μακεδονίας), με βοηθούς τους Χρήστο Παπαδημητρίου (Θεσσαλίας) και Νικόλαο Τοροσιάδη (Μακεδονίας), ενώ τέταρτος ήταν ο Δημήτρης Καρατέρπος (Κοζάνης).
Κίτρινες: 29' Πάνος, 90' Μάκος - 63' Στέβιτς
ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Γκόλιας, Μυρσινιάς (46' Κοτσώνης), Μάκος, Βέρτζος, Τσιάρας (83' Μιλοσάβλιεφ), Πάνος, Τόμιτς, Τσίπρας, Σαχινίδης, Κατσαντώνης (53' Κατσαντώνης).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Άντμαν, Τσελεπίδης, Τσαμούρης, Στέβιτς, Μακούσης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιαξής, Πόζογλου (90'+1 Πέτρου), Δούμτσιος, Ενομό.

a-sports.gr