Η ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ καινοτομεί και σε συνεργασία με την Afastream, δίνει την δυνατότητα στους απανταχού Τρικαλινούς να παρακολουθήσουν την αγαπημένη μας ομάδα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας. Υποστήριξε τον Α.Ο Τρίκαλα, όπου και αν είσαι, ότι και αν κάνεις. Από το κινητό σου, το τάμπλετ, τον υπολογιστή σου ή τη Smart TV σου. Κάντε click στο εικονίδιο AO TRIKALA LIVESTREAM στην ιστοσελίδα της ομάδας μας (www.aotrikala.gr) και πάρτε θέση στην…κερκίδα!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ AFASTREAM.COM
1. Για την εγγραφή σας (η οποία είναι δωρεάν) στο site πατήστε REGISTER που βρίσκεται επάνω δεξιά στην σελίδα της afastream.
2. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και πατήστε το κουμπί Register. Προσοχή στο e-mail να είναι έγκυρο.
3. Η εγγραφή σας στην σελίδα της afastream έχει ολοκληρωθεί.
4. Πατήστε “Tickets” που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.
5. Επιλέξτε το εισιτήριο με το λογότυπο της ομάδας των Τρικάλων.
6. Πατήστε Buy It Now
7. Πατήστε στο FINAL CHECKOUT και τσεκάρετε την επιλογή I have read your Terms of Use and agree with them καθώς και την επιλογή Pay via PayPal or Credit Card
8. Πατήστε Place Order Now
9. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείται (Paypal-Χρεωστική-Πιστωτική). Το σύστημα δεν δέχεται προς το παρόν PaySafe με τη μορφή απόδειξης.
10. Συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία της κάρτας σας.
11. Θα σας σταλεί στο e-mail που δώσατε κατά την εγγραφή σας, αποδεικτικό για την αγορά του εισιτηρίου σας.
12. Για να δείτε σε live streaming τον αγώνα, πατήστε στην αρχική σελίδα της afastream -> Football League και έπειτα στη σελίδα που ανοίγει πατήστε πάνω στο λογότυπο των Τρικάλων 10 λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας.
Απολαύστε έναν συναρπαστικό αγώνα!
Αν θέλετε να κάνετε Login στο site της afastream, απλά δώστε το e-mail και το συνθηματικό (password) που δώσατε κατά την εγγραφή σας.