Επεισόδιο με οπαδό είχε ο Χρήστος Γιαλιάς στο ματς με την Καλλιθέα, καθώς, όπως υποστηρίζουν οι Τρικαλινοί, ο άνδρας έβρισε χυδαία την ομάδα.
Με δήλωσή του τη Δευτέρα (20/2), ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του, αλλά και για την εικόνα της ομάδας, «αν εγώ είμαι αυτός που φταίει», όπως είπε.
Μάλιστα, τόνισε ότι «έχω ονειρευτεί εγώ και το ΔΣ της ΠΑΕ αυτή την ομάδα και θα κάνω ότι απαιτείται για να αλλάξει η εικόνα της ΑΜΕΣΑ».
Αναλυτικά η δήλωσή του: «Θα ήθελα να εκφράσω την βαθύτατη λύπη μου για τα χθεσινά γεγονότα μετά την αναμέτρηση της ομάδας μας με την ΠΑΕ Καλλιθέα και να ζητήσω ΔΗΜΟΣΙΑ συγνώμη εάν εν τη ρύμη του λόγου μου προσέβαλα οποιοδήποτε Τρικαλινό φίλαθλο. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω δεθεί τόσο πολύ με την ομάδα μας που η στεναχώρια μου με κάνει να λέω πράγματα της στιγμής που φυσικά και δεν εννοώ, είμαι εκρηκτικός χαρακτήρας από τη φύση μου. Αλλά τονίζω ότι δεν ανέχομαι από ΚΑΝΕΝΑΝ να προσβάλλει με χυδαίες εκφράσεις την ιστορική ομάδα που λέγεται ΠΑΕ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ γιατί προσβάλει εμένα ως μεγαλομέτοχο, την οικογένειά μου αλλά και τους συνεργάτες μου σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε. Τον Ιούνιο θα πούμε περισσότερα.
Ζητώ επίσης ΔΗΜΟΣΙΑ συγνώμη για την μέχρι τώρα κακή πορεία της ομάδας μας αν εγώ είμαι αυτός που φταίει για την εικόνα της. Θέλω να γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος ότι αλλιώς έχω ονειρευτεί εγώ και το ΔΣ της ΠΑΕ αυτή την ομάδα και θα κάνω ότι απαιτείται για να αλλάξει η εικόνα της ΑΜΕΣΑ.
Οφείλω να κάνω την προσπάθειά μου και ελπίζω να δικαιώσω αυτούς που με πιστεύουν!».
a-sports.gr