Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη επί της Δόξας Δράμας ο ΑΟΤ, καθώς την Κυριακή (17/2) ηττήθηκε εντός έδρας από τον Απόλλωνα Πόντου.
Η διοίκηση, με ανακοίνωσή της τη Δευτέρα (18/2) ευχαριστεί τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών στο ματς, κάνοντας ρεκόρ προσέλευσης και ζήτησε στήριξη και όχι κριτική.
Όπως σημειώνει, δεν είναι τώρα η ώρα για απόδοση ευθυνών και το... ταμείο θα γίνει στο τέλος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το φίλαθλο κοινό για τη χτεσινή του προσέλευση στον αγώνα της ομάδας μας, η οποία ήταν η μεγαλύτερη της χρονιάς έως τώρα.
Σίγουρα ο πρόσφατος ηρωικός θρίαμβος επί της Δόξας Δράμας γέμισε όλους μας με ελπίδα καθώς οι επιτυχίες πάντα λειτουργούν θετικά στη ψυχολογία μιας ομάδας. Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή όμως που ο αγαπημένος μας Α.Ο.Τ. δοκιμάζεται πρέπει να είμαστε ακόμα πιο ενωμένοι, ακόμα πιο συσπειρωμένοι.
Ο δωδέκατος παίκτης είναι αυτός που κάνει τη διαφορά, είναι αυτός που ωθεί την ομάδα, αυτός που τη προστατεύει από τις «ομορφιές» της κατηγορίας.
Δεν είναι ακόμα ώρα για κρίσεις και αποδόσεις ευθυνών. Η επιτυχία έχει πολλούς πατεράδες εξάλλου ενώ η αποτυχία είναι ορφανή. Όλοι μαζί μπορούμε να ανεβάσουμε τον Α.Ο.Τ. εκεί που του αξίζει. Ο Α.Ο.Τ. είναι πάνω από πρόσωπα. Ο Α.Ο.Τ είναι ιστορία, βάρος φανέλας και πρωταθλητισμός.
Τώρα, σημασία έχει η στήριξη όχι η κριτική. Τώρα, σημασία έχει η φωνή θάρρους όχι το ανάθεμα στο παρελθόν.
Στο τέλος της χρονιάς, και αφού έχουμε επιβιώσει, θα αποδοθεί τα του Καίσαρος τω Καίσαρι».

a-sports.gr