Μια αδράνεια σε μια στημένη φάση στοίχισε στον ΑΟ Τρίκαλα στο σημερινό φιλικό με τον Απόλλων Λάρισας. Οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν με 1-0 στην Φιλιππούπολη από την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη όταν στο 4΄ο Παπαδόπουλος Θ. με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Από κει και πέρα τα Τρίκαλα προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα ωστόσο εγκλωβίστηκαν από τους «κυανόλευκους» και γνώρισαν την ήττα η οποία σίγουρα φανέρωσε κάποιες αδυναμίες του ΑΟΤ. Για τα Τρίκαλα δεν αγωνίστηκαν οι Τζάκσον, Βέρτζος και Ίλιτς.Επόμενο φιλικό για τους «κυανέρυθρους» την Παρασκευή με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες».
Οι φάσεις και το γκολ
4΄Κόρνερ του Κυριάκου, η μπάλα πέρασε πάνω από τον γκολκίπερ των Τρικάλων, Π. Παπαδόπουλο και ο Παπαδόπουλος Θ. αφύλακτος στο 2ο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Τρικάλων για το 1-0
13΄Κόρνερ του Στεφάνοβιτς κεφαλιά του αφύλακτου Μουμίν η μπάλα πέρασε άουτ
17΄Σέντρα του Μίνγκα σουτ στην κίνηση του Μπαϊκαρά η μπάλα πέρασε άουτ
31΄Μακρινό σουτ του Μπαϊκαρά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ
49΄Ατομική προσπάθεια του Κυριάκου και σουτ η μπάλα πέρασε λίγο άουτ
55΄Σέντρα του Μίνγκα ο Γιαννιτσάνης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή έστειλε την μπάλα άουτ
63΄Ο Σερτζίνιο για τον Γιαννιτσάνη μακρινό σουτ η μπάλα λίγο άουτ
90+1 Φάουλ του Σερτζίνιο η μπάλα πέρασε μόλις άουτ
Οι συνθέσεις
Απόλλων Λάρισας: Σταυράκης (71΄Κουρδής), Σάββας (76΄Μυρσινιάς), Ιορδανίδης (84΄Λιλολάρι), Ανδρέου (85΄Σούλι), Παπαδόπουλος (69΄Γιαννακόπουλος), Ιβανίδης (46΄Αγροδήμος), Πέντα (65΄Καμπέρης), Σουλίδης (56΄Διβανές), Σαχινίδης (72΄Κολοβός), Κυριάκος (72΄Συράκος), Καμπλιώνης (46΄Γεωργίου)
ΑΟ Τρίκαλα: Παπαδόπουλος, Νικολακάκης (46΄Γιαννιτσάνης), Γκόλιας (80΄Νιάρος), Παπαπαναγιώτου (46΄Λεάντρο), Σαρακατσάνος, Μουμίν (66΄Λαμπάκης), Ριζογιάννης (46΄Χασομέρης), Στεφάνοβιτς (56΄Σερτζίνιο), Κουσκουνάς (56΄Δουκάκης) Μίνγκας (71΄Ράσιτς), Μπαϊκαρά (61΄Στογιάνοβιτς)
goaltrikala.gr