Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ του αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου δρομέων Τρικάλων, για την διοργάνωση του 9ου Διεθνή ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα-Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» που θα διεξαχθεί στην πόλη μας στις 20 Μαρτίου 2016.
Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων Δημοσθένης Πάλλας και ο ταμίας του συλλόγου Κωνσταντίνος Τζίκας . Συνομίλησαν αρχικά με τον  αντιπεριφερειάρχη κύριο Χρήστο Μιχαλάκη, και στην συνέχεια με τον Διευθυντή του Γραφείου του, κύριο Γιώργο Καρανάσιο .
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο πρόεδρος του Συλλόγου μας ανέλυσε, τη μεγάλη δυναμική που έχει αποκτήσει ο αγώνας ,καθώς και τις αυξημένες απαιτήσεις της διοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα. Ο αντιπεριφερειάρχης από την πλευρά του ανέπτυξε  τις λεπτομέρειες της φετινής συνδρομής της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Έτσι, για άλλη μια χρονιά ο αγώνας θα διεξαχθεί «Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας» καθώς η προσφορά της θα είναι κομβική για την διεξαγωγή του αγώνα.