Ο ΑΟ Τρίκαλα προχώρησε στην απόκτηση του Αζράκ Μαχαμάτ. Ο 29χρονος κάτοχος  γαλλικού διαβατηρίου μέσος υπέγραψε στην τρικαλινή ομάδα για τους επόμενους μήνες. Έτσι, επιστρέφει στα ελληνικά γήπεδα, μετά τη θητεία του στον Λεβαδειακό, από όπου είχε αποχωρήσει πριν από εννιά μήνες.
Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Άζρακ Γιασίν Μαχαμάτ (Azrack Yassine Mahamat). Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 24/3/1988) από το Τσαντ, με γαλλικό διαβατήριο, έχει ύψος 1,81 μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ και έρχεται για να ενισχύσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Ο Μαχαμάτ έμεινε ελεύθερος από την ινδική Κεράλα (14 συμμ.) στην οποία μεταπήδησε έπειτα από την θητεία του του περασμένου καλοκαιριού με τον Λεβαδειακό (11 συμμ.). Ο Μαχαμάτ ήρθε για πρώτη φορά στην χώρα μας το καλοκαίρι του '14 για λογαριασμό του Πλατανιά. Στην κρητική ομάδα αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο (42 συμμ.) και τον Γενάρη του΄16 μετακόμισε στη Λιβαδειά όπου και παρέμεινε για έξι μήνες. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον ΑΟ Τρίκαλα».

Επίσης τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν και την απόκτηση του ποδοσφαιρική Βασίλη Παπαδόπουλου (φωτό πάνω). Ο 22χρόνος επιθετικός ανήκει στον ΠΑΟΚ και έρχεται στην ομάδα από την Κύπρο, όπου αγωνιζόταν με τα χρώματα της Καρμιώτισσας.
Την περσινή σεζόν ο Παπαδόπουλος είχε 20 συμμετοχές και 5 γκολ με το Παραλίμνι στην Α’ Κύπρου, ενώ τη σεζόν 2014-15 κατέγραψε 19 συμμετοχές και σημείωσε 2 γκολ με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ το έκανε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ το 2013.
Στις 15/2 το ΑΟΤ- ΑΣΑ
24 ώρες νωρίτερα θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση ανάμεσα στα Τρίκαλα και την ΑΣΑ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής που είχε αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας. Το εξ αναβολής θεσσαλικό ντέρμπι είχε αρχικά οριστεί για τις 16 Φεβρουαρίου, όμως, λόγω του γεγονότος ότι οι Καρδιτσιώτες θα πρέπει για τη 15η αγωνιστική που ακολουθεί την αναμέτρηση να ταξιδέψουν στην Κρήτη, καθώς παίζουν με τον ΟΦΗ, αποφασίστηκε τελικά το ματς να γίνει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου.
Τέλος η Football League ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 15ης και 16ης αγωνιστικής. Τα Τρίκαλα θα αγωνιστούν το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου εκτός έδρας με τα Χανιά (15:00) για την 15η αγωνιστική και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου(15:00) εντός έδρας με την Καλλιθέα.