Με μια χριστουγεννιάτικη γιορτή αποχαιρέτησαν για το 2016 την ενεργό δράση οι μικροί ποδοσφαιριστές  της Ακαδημίας των Μετεώρων την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.
Η Διοικούσα Επιτροπή ετοίμασε την γιορτή προσφέροντας ορισμένα μικρά δωράκια στα παιδιά και τους ευχήθηκε  καλά Χριστούγεννα με υγεία σε αυτά και τις οικογένειες τους παρουσία και της κ. Ζανθής Ζιώγα και της κόρης Εβίτας Μάντζιου των κορυφαίων Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών «ΞΑΝΘΗ Ζιώγα – Μάντζιου Εβίτα» οι οποίες στηρίζουν συνεχώς την οικογένεια των Μετεώρων.
Η κ. Ξανθή Ζιώγα ευχήθηκε προς την Ακαδημία των Μετεώρων και την Διοικούσα Επιτροπή να έχουν Καλές Γιορτές και Καλά Χριστούγεννα, επιτυχίες και στο ποδόσφαιρο και στο σχολείο ως μαθητές.
Στην ωραία εκδήλωση των Μετεώρων που έγινε μέσα στα γήπεδα στο στάδιο «Βασίλης Καρακίτσιος» κληρώθηκε και ένα ποδήλατο. το οποίο αποτελεί προσφορά του «Κρεοπωλείου Αλιάγας» στην πόλη μας.
Ο κ. Δημήτρης Αλιάγας και ο συνεργάτης του κ. Βασίλης Μπακάλης, δώρισαν με πολύ χαρά το ποδήλατο στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου των Μετεώρων για την  χριστουγεννιάτικη κλήρωση!
Επίσης, κληρώθηκε μια μπάλα ποδοσφαιρου adidas προσφορά του Κωστή Φορτούνη στην Ακαδημία των Μετεώρων και μια επίσης μπάλα ποδοσφαίρου, προσφορά της Ακαδημίας των Μετεώρων.
Κληρώθηκαν ακόμη και δυο μηνιαίες συνδρομές για δυο παιδιά της Ακαδημίας.
Οι προπονήσεις της Ακαδημίας των Μετεώρων θα ξεκινήσουν και πάλι την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου.
Χρόνια πολλά
Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2017