Μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής μπάσκετ ο προπονητής του Αιόλου Τρικάλων Χάρης Φόρος έδωσε τη δική του εκτίμηση για το νέο πρωτάθλημα.

"Είναι γεγονός ότι δεν μας απασχολεί τόσο η σειρά των αντιπάλων. Άλλωστε όλοι θα παίξουν με όλους και γενικότερα αν ξεκινάς εντός ή εκτός είναι σχετικό.

Αυτό που χρειάζεται είναι η μέγιστη προσοχή σε κάθε αντίπαλο και αυτό θα πράξουμε. Βέβαια ζούμε μέσα στην πανδημία, έτσι η υγεία είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζουμε, ώστε να μην έχουμε τα περυσινά με την διακοπή του πρωταθλήματος.

Για εμένα το πλέον σημαντικό είναι ότι έχουμε την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, που είναι στις 11 Οκτωβρίου. Αυτό θα μας βοηθήσει για τον κατάλληλο προγραμματισμό. Από εκεί και πέρα τα Ιωάννινα είναι μια γνωστή ομάδα, αλλά έχουμε ακόμη χρόνο για να την αναλύσουμε.

Όσο αφορά τα μεταγραφικά βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας και να δουλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Ελπίζουμε ότι θα υπάρξει και τρόπος να έχουμε φιλάθλους στις κερκίδες, που είναι σημαντικό για κάθε ομάδα".