Μια μεγάλη γιορτή, με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν σε όλα τα πρωταθλήματα, ετοιμάζουν οι «Σακαφλιάδες» για το Σάββατο (4/6) στις 21.00.
Οι οργανωμένοι οπαδοί των Τρικάλων θα βραβεύσουν την ποδοσφαιρική ομάδα, την Κ19, τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και τον προπονητή Κώστα Φλεβαράκη.
Στην εκδήλωση θα δώσει το «παρών» και ο γενικός αρχηγός της ομάδας μπάσκετ Γιώργος Φούντας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Άλλη μία σεζόν έφτασε στο τέλος της και νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε έμπρακτα όλους τους πρωταγωνιστές όλων των τμημάτων του Α.Ο. Τρίκαλα που μας χάρισαν και φέτος πάμπολλες χαρές και συγκινήσεις.
Για το λόγο αυτό το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 9 το βράδυ ο Σύνδεσμος μας θα βραβεύσει στα γραφεία του τη ποδοσφαιρική ομάδα για τη κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα της Football League, την Κ19 του ΑΟΤ για την επιτυχία της συμμετοχής της στον τελικό του πρωταθλήματος της Football League, τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου για τη συμμετοχή της για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α' Εθνική καθώς και τον μεγάλο κόουτς Κώστα Φλεβαράκη για τη τεράστια συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μπάσκετ της πόλης μας αλλά και για τη παραμονή της κυρίως χάρη σε αυτόν για 3η συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1.
Θα παρευρεθούν τεχνικά επιτελεία και παίχτες όλων των τμημάτων της καψούρας μας καθώς και ο Γενικός Αρχηγός και παντοτινός Αρχηγός της ομάδας μπάσκετ Γιώργος Φούντας.
Είστε όλοι καλεσμένοι σε μια άκρως κυανέρυθρη γιορτή!
Ολοι για έναν ΑΟΤ ζούμε!».