Μεταγραφές θα κάνουν τα Τρίκαλα τον Ιανουάριο και κυρίως μεσοεπιθετικά. Εκεί φαίνεται ότι «πονάνε» σε πρώτη φάση, χωρίς να πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο στόπερ εάν υπάρξει αποχώρηση.

Επιθετικός και εξτρέμ είναι σε πρώτο πλάνο και για τη δεύτερη θέση ένα όνομα που έπεσε στο τραπέζι ήταν του Ηλία Τσιλιγκίρη.

Ο τελευταίος αγωνίζεται στο Αιγάλεω. Το «Σίτι» δεν πηγαίνει όπως θα περίμενε κανείς και πολλοί είναι εκείνοι που ψάχνονται να αποχωρήσουν.

Έχοντας προφανώς αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού τους τα Τρίκαλα την… έψαξαν, αλλά έως εκεί προς το παρόν. Και ο λόγος είναι πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και η νυν ομάδα του φαίνεται ότι θέλει να τον κρατήσει. Το αν τελικά το καταφέρουν, θα φανεί.

Από εκεί και πέρα, ένας παίκτης που είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι ήταν ο Θωμάς Ναζλίδης. Τελικά τότε επέλεξε να πάει στα Χανιά.

Αποχώρησε, όμως, από εκεί μετά από λίγους μήνες και προτάθηκε στον ΑΟΤ. Αναμφίβολα είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία, αλλά ερωτηματικό αποτελεί η τωρινή του κατάσταση. Αυτό έχει κάνει και τους Θεσσαλούς να το σκέφτονται για το αν πρέπει τελικά να κάνουν την κίνησή τους.

sportime.gr