Πολύ βαρύ είναι τις τελευταίες μέρες το κλίμα στα Τρίκαλα. Όλα άρχισαν από την αποχή και συνεχίστηκαν με την ήττα στο Αιγίνιο και τα όσα ακολούθησαν. Πλέον οι κυανέρυθροι είναι φάτσα-κάρτα με τον υποβιβασμό, αν προχωρήσει τελικά η αναδιάρθρωση, με την κατάσταση εντός των τειχών της ομάδας να είναι στα κόκκινα.
Ο Ηλίας Αϊβάζογλου είναι έξαλλος με την εικόνα των «κυανέρυθρων» και διαρρέει ότι θα πάρει κεφάλια. Ηδη με την ανακοίνωση έφυγαν βέλη για κάποιους παίκτες, τους οποίους θεωρεί μπροστάρηδες στην απόφαση για την αποχή, ενώ για κάποιους άλλους υπάρχουν παράπονα για την απόδοση τους, με τους διοικούντες να κάνουν λόγο για αδιαφορία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, αν και υπάρχουν συμβόλαια, τρεις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη μαύρη λίστα και είναι πολύ πιθανό, ανεξάρτητου της κρισιμότητας, αφού βρισκόμαστε στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος, να… τελειώσουν άμεσα από την ομάδα.
Ο πρώτος είναι ο Βαγγέλης Γκότοβος ο οποίος είχε επεισόδιο και με τους οπαδούς μετά το τέλος του αγώνα στο Αιγίνιο. Ο δεύτερος που ούτως ή άλλως θα φύγει τον καλοκαίρι, είναι ο Παναγιώτης Συμελίδης, που όπως έχει αποκαλύψει το Sportime, έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ σε δύσκολη θέση είναι και ο Ξενοφώντας Πάνος, αλλά και ο Χρήστος Νιάρος.
Τις τελευταίες ώρες, πάντως, γίνονται προσπάθειες να πέσουν οι τόνοι και οι εξελίξεις να μετατεθούν για μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

sportime.gr