Τα Τρίκαλα BC Aries στον δεύτερο γύρο δίνουν εντός έδρας όλες τις μεγάλες μάχες για την επίτευξη του στόχου που είναι η παραμονή.
Απολαύστε και στηρίξτε την ομάδα στα παιχνίδια με Άρη, Λαύριο, Κύμη, Ρέθυμνο, Προμηθέα Πάτρας, Κόροιβο και Δόξα Λευκάδας αποκτώντας ένα εισιτήριο διαρκείας Β’ γύρου σε τιμές που ξεκινούν από 50 ευρώ.
Επιπλέον όσοι προμηθευτούν διαρκείας μέχρι τις 7 Ιανουαρίου θα παρακολουθήσουν δωρεάν και το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Α’ γύρου κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου.
Οι τιμές των διαρκείας Β’ γύρου είναι: VIP (180 €), Gold (80 €), Silver (70 €), Family (60 € για έναν γονέα και ένα παιδί, 10 € για τον δεύτερο γονέα και για κάθε επιπλέον παιδί), Fan (50 €).
Τέλος η ΚΑΕ προσφέρει και εταιρικά πακέτα διαρκείας (30 εισιτήρια) στην Θύρα 7 σε πολύ προσιτή τιμή ώστε οι τοπικές επιχειρήσεις και να στηρίξουν την ομάδα αλλά και να προσφέρουν την δυνατότητα σε εργαζόμενους και πελάτες την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά παιχνίδια της Basket League.
Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries (Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα, 2431 101855) και  ώρες 10-2 το πρωί και 6-8 το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή (Υπεύθυνη Νάντια Καραγεώργου) και από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.viva.gr.