Κυκλοφόρησαν και είναι στην διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια του αγώνα ανάμεσα στα Τρίκαλα BC Aries και τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων για την 7η αγωνιστική της ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ.GR Basket League.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 € και 15 € ενώ η διάθεση τους θα γίνεται καθημερινά από τις 10-2 το μεσημέρι και από τις 6-8 το απόγευμα από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα, 2431 101855). Εισιτήρια θα πωλούνται και από τις 10-2 το πρωί του Σαββάτου. Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του κλειστού πριν την έναρξη του αγώνα.
Θα διατεθούν και εισιτήρια για άνεργους, φοιτητές, στρατιώτες και ΑΜΕΑ με 5 € στην Θύρα 7 με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας.
Εισιτήρια διατίθενται ακόμη και από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.viva.gr. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου είναι οι φίλαθλοι να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.
Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο γήπεδο καλό θα ήταν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους ή να έρθουν νωρίτερα στο γήπεδο.