Την Κυριακή 25 Μαρτίου και ώρα 15.30 το μεσημέρι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων ο 44ος τελικός του κυπέλλου της ΕΠΣΤ με αντιπάλους τον κάτοχο του τίτλου Διγενή Νεοχωρίου και τον ΑΟ Βράχο Καστρακίου.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Στέλιος Λεωνίδας με βοηθούς τους κ.κ. Κωνσταντίνο Λεωνίδα , Χρήστο Μπάλλα. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ. Σωτήρης Πέτσας.
Την Παρακευή  23 Μαρτίου και ώρα 13.00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στο Ξενοδοχείο Ντίνας όπου θα μιλήσουν οι προπονητές και αρχηγοί των δύο φιναλίστ στα τοπικά ΜΜΕ.
Και ο φετινός  τελικός της ΕΠΣ Τρικάλων θα μεταδοθεί ζωντανά από το TV 10 ενώ στην συνέχεια θα μεταδοθεί και σε μαγνητοσκόπηση. Ζωντανά θα μπορούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μέσω διαδικτύου και οι φίλαθλοι σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω του www.tv10.gr.
Οι  εκπρόσωποι του τύπου που θα καλύψουν τον αγώνα θα ψηφίσουν και φέτος για την ανάδειξη του MVP του τελικού ο οποίος και θα βραβευτεί πριν την απονομή των κυπέλλων.
Η είσοδος για όλους στον τελικό της Κυριακής  θα είναι δωρεάν.
Οι τροπαιούχοι
Η ομάδα των Μετεώρων έχει κατακτήσει τα περισσότερα κύπελλα, 13, ενώ έχειβρεθεί συνολικά 18 φορές σε τελικό. Ακολουθούν Γαρδίκι, Νεοχώρι με 4 κατακτήσεις  και Φαρκαδόνα με 3.Αναλυτικά η λίστα των τροπαιούχων:13 κύπελλα: Μετέωρα4 κύπελλα: ΑΟ Γαρδικίου, Διγενής Νεοχωρίου3 κύπελλα: ΑΕ Φαρκαδόνας2 κύπελλα: ΑΟ Τρίκαλα, Μεγάλα Καλύβια, Θύελλα Μεγαλοχωρίου, Θύελλα Πετρωτού1 κύπελλο: Πορταϊκός, Αγ. Μονή, Πλάτανος, Αστέρας Αρδανίου, Κεραυνός Βασιλικής, Αχιλλέας Μπάρας, Ερασιτέχνες ΑΟΤ, Λύκοι Πινδαίων, Ασκληπιός, ΑΕΤ, Δήμητρα