Θετική κρίνεται η εικόνα του ΑΟ Τρίκαλα στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, που έγινε στο Καρπενήσι και έφερε την ήττα(2-1) από τον Παναιτωλικό..

Τα Τρίκαλα προηγήθηκαν στο 8′ με τον Πέλκα σε αδράνεια της άμυνας των Αγρινιωτών. Και στο 31′ τα Τρίκαλα έφτασαν κοντά σε ακόμη ένα γκολ με τον Στεφανίδη.

Ισοφάρισαν τα «καναρίνια» με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αριγίμπι (η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Ντουάρτε).

Στο δεύτερο μέρος και πήραν τη νίκη, καθώς στο 73′ ο Καββαδίας που είχε περάσει στο ματς σκόραρε με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Μάζουρεκ.

Παναιτωλικός Α’ ημίχρονο: Μελίσσας, Τζανακάκης, Ντουάρτε, Σιέστεντ, Μαλής, Τσιγγάρας, Ταχάρ, Άλβαρες, Μπελεβώνης, Αριγίμπι, Βέργος.

Παναιτωλικός Β’ ημίχρονο: Κνετ, Ντουάρτε (64’ Σκιαδάς), Σκόνδρας, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Ντάλσιο, Ντίας, Μεντόσα, Αριγίμπι (64’ Καββαδίας), Μάζουρεκ, Ματσόλα.

Τρίκαλα: Γιακουμής (46′ Γκάρας), Πιαστόπουλος (46′ Γκοσέρ), Σουλιώτης (56′ Ζώγκος), Ντιαλόσι (56′ Κατσαντώνης), Νιάρος (61′ Διαμαντόπουλος ), Σκόνδρας (68′ Λαμπίρης), Παπαγεωργίου (68′ Νικλητσιώτης), Πέλκας (61’Λαζαρίδης), Ευθυμίου (46′ Λίτσιος, 77′ Γκοτιέ), Στεφανίδης (68′ Χατζηκωνσταντίνου), Σταματής (46′ Ποζατζίδης).