Το Σάββατο 13 Μαΐου στην Λάρισα,  περιοχή Άλσος του διαχρονικού Μουσείου Λάρισας –Mεζούρλο, η Τ.Ε.Κ.Ε. διοργάνωσε το τοπικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ) για τις μικρές κατηγορίες.
Ο Π.Σ.Τρικάλων συμμετείχε με 15 αθλητές – αθλήτριες από τα τμήματα της ποδηλατικής ακαδημίας. 6 από αυτούς κατέκτησαν θέσεις στο βάθρο.   Οι μικροί ποδηλάτες μας έκαναν εξαιρετική  εμφάνιση στους αγώνες, αφού και στις τέσσερις κατηγορίες που  συμμετείχαμε είχαμε και ισάριθμους πρωταθλητές κεντρικής Ελλάδας.
Συγκεκριμένα  στην κατηγορία Μίνι μικρά κορίτσια νικήτρια ήταν η Εύα Ντάκου και 10η η Ραφαέλα Καρατζούνη   , στα μίνι μικρά αγόρια νικητής ήταν ο Ντίνος Ζιντζιόβας (1η  του νίκη), στα μίνι μεγάλα αγόρια νικητής ήταν ο Κώστας Μπαλός(1η  του νίκη), 4ος ο Νίκος Καρατζούνης, 7ος ο Απόστολος Ντάκος και 10ος ο Χρήστος Ντανοβασίλης. Τέλος στην κατηγορία παμπαίδων νικητής ήταν ο Κώστας Κουτσιβέτας(1η  του νίκη), 6ος Κώστας Τσατσαρώνης, 7ος Παναγιώτης Μίσιος, 8ος Άγγελος Τυφαρίκης, 11ος Χρήστος Ιακωβάκης, 12ος Νίκος Ποτήρης, 13ος Φάνης Τσιορλίδας και 17ος ο Κώστας Ευαγγέλου στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνες όπου και αντιμετώπισε  πρόβλημα με το ποδήλατο του.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα  τα παιδιά της ακαδημίας για την συμμετοχή τους αλλά και στους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειες τους στον αθλητισμό. Οι εμπειρίες που αποκόμισαν από τους αγώνες, σε όποια θέση και αν τερμάτισαν, είναι σημαντικές και θα τους βοηθήσουν στο μέλλον να εξοικειωθούν καλύτερα με το άθλημα.   
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  τους χορηγούς μας για την υποστήριξη τους:   ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), STAVRAKIS (ελαστικά), ΜΠΟΤΗΣ (πρατήρια υγρών καυσίμων), ΚΑΛΛΙΑΓΡΑΣ (κρέατα), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ), VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), ΒΙΟΛΑΝΤΑ (μπισκότα),Μιχαλίτση Μαρία (μονωτικά – οικοδομικά – υλικά)3G (ψηφιακές εκτυπώσεις), ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).
Επόμενος αγώνας για τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων είναι η την ερχόμενη Κυριακή 21 Μαΐου. Σε συνεργασία με τον δήμο Τρικκαίων θα διοργανώσουμε στο κέντρο της πόλης μας (κεντρική πλατεία) 2 ποδηλατικούς αγώνες για μικρές κατηγορίες με την ονομασία «Γιορτή Ποδηλάτου». Οι ετοιμασίες για την «Γιορτή ποδηλάτου» της πόλης μας συνεχίζονται, στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την παρουσίαση των αγώνων: https://sway.com/hWvRUdIEWjmu5N6a?ref=Facebook&loc=endofstory 
Αθλοθέτης είναι ο Δήμος Τρικκαίων.