Ήταν ήδη γνωστό πως δύσκολα θα συνεχιζόταν η συνεργασία των Τρικάλων με τον Περικλή Αμανατίδη και τελικά, το βράδυ της Παρασκευής (26/6) ο Έλληνας τεχνικός έκανε γνωστό με προσωπική του δήλωση ότι αποχωρεί από τον πάγκο του συλλόγου, μετά την συνάντηση που είχε με τους διοικούντες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «έγινε, θέλω να πιστεύω, μια ξεκάθαρη συζήτηση για την επόμενη χρονιά. Ο πρόεδρος κ. Αϊβάζογλου μου ανέλυσε την πρόθεση που έχει για την προσπάθεια της επόμενης μέρας. Είναι από την πλευρά του ένα ρεαλιστικό πλάνο.

Μέσα από την συζήτηση που έγινε αποφασίσαμε ότι σε αυτή την προσπάθεια ούτε εγώ μπορούσα να δώσω στην ομάδα αυτό που ήθελα ούτε η ομάδα σε μένα αυτό που ζητάω.

Όποτε μια επαγγελματική σχέση με την ΠΑΕ Τρίκαλα τελειώνει εδώ. Κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του συμβολαίου μου θα κλείσουν όπως πρέπει για μια συνεργασία που είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επόμενη μέρα υπάρχει για όλους. Ελπίζω η ομάδα του ΑΟΤ να κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια και την επόμενη σεζόν και εγώ θα κάνει την δική μου σε ένα άλλο περιβάλλον. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο των Τρικάλων για την υποστήριξη. Πήρα και νομίζω έδωσα σε αυτή την ομάδα».

Η διοίκηση των Τρικαλινών φέρεται να προχώρησε σε πρόταση μείωσης αποδοχών ύψους 50% στον Αμανατίδη αλλά και το τεχνικό του επιτελείο, κάτι το οποίο οδήγησε στην αδυναμία συνέχισης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

a-sports.gr