Ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της κανονικής περιόδου στη Stoiximan.gr Basket League. Το… κυρίως πιάτο της αγωνιστικής διεξάγεται -ως είθισται- το απόγευμα του Σαββάτου, με τον Άρη να υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου, θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αλλά να στερείται εκ νέου των υπηρεσιών του Γιάννη Αθηναίου, ενώ παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.
Ο πολύπειρος φόργουορντ μετακόμισε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, η οποία κόντρα στη φορμαρισμένη Κύμη (σ.σ. 5 νίκες σε 6 ματς) θα ψάξει την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (0-5). Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ -δίχως τον Αντώνη Κόνιαρη- δοκιμάζεται στη Λάρισα απέναντι στον Γυμναστικό, ενώ το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει ακόμα δύο κομβικά παιχνίδια αναφορικά με την παραμονή.
Αναφερόμαστε στο Πανιώνιος - Ρέθυμνο και το Τρίκαλα - Κόροιβος. Ο Ιστορικός -που συνεχίζει δίχως τον Χέντερσον- χρειάζεται πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα, κάτι που ισχύει και για τα Τρίκαλα, τα οποία ενισχύθηκαν στη γραμμή των ψηλών πριν από μερικές ώρες, προκειμένου να είναι ακόμα πιο δυνατά στον επικείμενο… τελικό.
Η 13η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή (21/01), με τον Ολυμπιακός -χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου- να αντιμετωπίζει στην Πάτρα τον Προμηθέα και τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Δευτέρα (22/01) το Λαύριο στο ΟΑΚΑ.
STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE - 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο (20/01)
16:30 Άρης - Κολοσσός (ΕΡΤ1)
16:30 Κύμη - ΑΕΚ (ΕΡΤ1)
16:30 ΓΣΛ - ΠΑΟΚ (ΕΡΤ1)
16:30 Πανιώνιος - Ρέθυμνο (ΕΡΤ1)
18:30 Τρίκαλα - Κόροιβος (ΕΡΤ1)
Κυριακή (21/01)
17:00 Προμηθέας - Ολυμπιακός (ΕΡΤ1)
Δευτέρα (22/01)
19:00 Παναθηναϊκός - Λαύριο (Cosmote Sport 4)
sport24.gr