Το περασμένο Σάββατο ο Γιάννης Καστρίτης και αρκετοί παίκτες των Τρικάλων BC Aries συμμετείχαν ενεργά στην προπόνηση της Ακαδημίας του "Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου και περιχώρων Γ. Πασιαλής" με τους πιτσιρικάδες να απολαμβάνουν κάθε στιγμή.
Τα μέλη της ομάδας των Τρικάλων έδειξαν αρκετά μυστικά στους μικρούς αθλητές, φωτογραφήθηκαν και έπαιξαν μαζί τους και τους κάλεσαν στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς με την Δόξα Λευκάδας.
Η αλήθεια είναι ότι οι «κυανέρυθροι» έχουν αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με το Μουζάκι καθώς όπως είναι γνωστό εκεί διαμένει φέτος η ομάδα και αρκετές πρωινές προπονήσεις διεξάγονται στο φιλόξενο κλειστό της περιοχής.
Τα εισιτήρια με την Δόξα Λευκάδας
Κυκλοφόρησαν και είναι στην διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια του τελευταίου εντός έδρας αγώνα της σεζόν με την Δόξα Λευκάδας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Απριλίου και ώρα 5 το απόγευμα στο Δημοτικό κλειστό Τρικάλων.
Όπως και στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια η τιμή εισόδου για την Θύρα 7 θα είναι 3 € ενώ 5 € θα κοστίζουν τα εισιτήρια στις ξύλινες κερκίδες των δύο πετάλων (θύρες 3 και 5). Οι τιμές των εισιτηρίων στις θύρες 2,4,8 θα είναι 10 €.
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα, 2431 101855) και ώρες 10-2 το πρωί και 6-8 το απόγευμα αλλά και από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.viva.gr (απαραίτητα οι φίλαθλοι πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους).