Μεγάλη επιτυχία γνώρισαν τα Βίκος Street Relays που έγιναν για πρώτη φορά στα Τρίκαλα την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και συγκέντρωσαν πλήθος κόσμου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν στα 5 χλμ., στα 4Χ1000 μ. και τους παιδικούς αγώνες 4Χ50 μ., 4Χ100 μ. με τον παρουσιαστή Δημήτρη Ουγγαρέζο να μην σταματάει λεπτό να ξεσηκώνει δρομείς και θεατές.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ακης Αναστασίου έδωσε την εκκίνηση για τους αγώνες των μεγάλων και δήλωσε: «Υποδεχόμαστε με χαρά τα Βίκος Street Relays στην πόλη μας.

Ως Δήμος στηρίζουμε κάθε αθλητική διοργάνωση που γίνεται εδώ ενώ ξεκινάμε μία σειρά εκδηλώσεων που θα κορυφωθούν τα Χριστούγεννα με το Μύλο των Ξωτικών. Ελπίζουμε ότι κάθε χρονιά αυτός ο αγώνας θα μεγαλώνει και θα γίνεται καλύτερος».

Τα αποτελέσματα στα 5 χλμ.

Ανδρες

1. Γιώργος Πόπα

2. Νικόλας Αντωνίου

3. Νίκος Βασιλάκος

Γυναίκες

1. Λίνα Σαρρή

2. Λίνα Ακριβού

3.Ολγα Παπαδημητρίου

Αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων ακολούθησε live εμφάνιση της δημοφιλούς τραγουδίστριας Josephine, που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους.

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο Ονομαστικός Χορηγός των Street Relays για έκτη συνεχή χρονιά, ενώ η WATT+VOLT, η κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, είναι ο Μεγάλος Χορηγός των αγώνων.

Επίσημος Χορηγός είναι η Interwetten, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του online gaming, το οποίο συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια και αξιοπιστία.

Μεγάλοι υποστηρικτές είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η νo 1 θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, η Arla Protein και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport.