Μπορεί να διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, όμως στα Τρίκαλα κινήθηκαν πολύ δραστήρια όλο αυτό διάστημα. Από τη Μ. Παρασκευή (26/4) και μέχρι την Τρίτη του Πάσχα (30/4) έχουν άδεια οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και μάλιστα υπήρξαν και τη πληρωμές Μ. Πέμπτη (25/4) από τον ιδιοκτήτη, Ηλία Αϊβάζογλου.
Ενδεικτικό είναι και μήνυμα που ανάρτησαν οι «κυανέρυθροι» από την επίσημη ιστοσελίδα τους στο Facebook, που αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ Τρίκαλα σας εύχεται ολόψυχα Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».
Παράλληλα το απόγευμα της Μ. Τετάρτης (24/4) υπήρξε συνάντηση με τον δήμαρχο Τρικκαίων και εκ νέου υποψήφιο, Δημήτρη Παπαστεργίου ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, κ. Ηλίας Αιβάζογλου. Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα ενώ το παρών έδωσαν οι αντιδήμαρχοι, Άκης Αναστασίου και Γιάννης Κωτούλας , ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Νίκος Σαμολάδας και ο γ.α Ζήσης Κατσαντώνης.
Ουσιαστικά ανάμεσα στις δύο πλευρές συζητήθηκαν οι τρόποι συνεργασίας για την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου αλλά και του βοηθητικού γηπέδου με την δημοτική αρχή να δείχνει διάθεση για την βελτίωση των εγκαταστάσεων και τον κ. Παπαστεργίου να εύχεται στους ιθύνοντες της ομάδας μας να επιτευχθούν οι στόχοι.

a-sports.gr