Πλούσια η αγωνιστική δραστηριότητα για τις ομάδες βόλεϊ της Αμιλλας το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά:
To Σάββατο η ομάδα των παίδων έπαιζε στο κλειστό της Μπάρας με την ομάδα της Ε.Α. Λάρισας και κέρδισε με 3-1 σετ (25-23, 27-25, 17-25, 18-25). Αν και αγχωμένοι οι μικροί της Άμιλλας κατόρθωσαν να πάρουν τη νίκη, δείχνοντας περισσότερη σοβαρότητα στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού, απέναντι στη μαχητική ομάδα της Λάρισας.  
Η σύνθεση για την ομάδα της Άμιλλας:  Τσιγαρίδας Λ., Ηλιόπουλος Ν., Ζησόπουλος Φ., Πετσιάς Α., Ανδρεόπουλος Σ., Κελεπούρης Φ., Μιχαλίτση Α., Παπαδημητρίου Ε., Ψαρρής Θ., Βρδούλης Γ., Καραλής Γ., Μπέγας Σπ.
Το Σάββατο επίσης η ομάδα των γυναικών ταξίδεψε στα Φάρσαλα όπου αντιμετώπισε την ομώνυμη ομάδα η οποία είναι τρίτη στη βαθμολογία. Δείχνοντας πάρα πολύ καλή αγωνιστική συμπεριφορά τα κορίτσια της Άμιλλας, με μεγάλο τους όπλο την άμυνα, έπαιξαν στα δύο πρώτα σετ ίσως από τα καλύτερα παιχνίδια φέτος.
Πιο έμπειρη όμως η ομάδα των Φαρσάλων και με περισσότερες επιθετικές επιλογές κέρδισε με 3-0 σετ  (25-20,  25-21, 25-20).
 Η σύνθεση για την ομάδα της Άμιλλας: Γάτσια Χ., Γούλα Π.,  Αδάμου Ε., Μανθοπούλου Ε., Βάρα Σ., Προβίδα Ε., Μανώλη Ε., Κουρομπλή Ε. Σταμούλη Κ.
Την Κυριακή η ομάδα των παγκορασίδων αντιμετώπισε στη Μπάρα σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια  της φέτος την ομάδα της Δεσκάτης. Σε ένα παιχνίδι με πολύ καλό θέαμα για τους φιλάθλους, παρόλο το νεαρό της ηλικίας των παικτριών, με πάρα πολύ καλές προσπάθειες και από τις δυο ομάδες και πολλές εναλλαγές στο σκορ τελικά η ομάδα της Δεσκάτης πήρε τη νίκη με 2-3 σετ (25-19, 24-26,22-25, 25-20, 12-15). Η σύθεση για την ομάδα της Άμιλλας : Ντιντή Β. Μανώλη Ε. Βάρα Σ. Προβίδα Ε. Μανθοπούλου Ε. Αδάμου Ε. Μπουκουράκη Ε. Παπαζήση Σ. Λιάβα Χ. Νταράλα Α. Παιάνα Χ.
Την Κυριακή επίσης η ομάδα των ανδρών έπαιζε με την ομάδα του Ασκληπιού. Ένα παιχνίδι που η Άμιλλα το κέρδισε στα χαρτιά με 3-0 σετ γιατί η ομάδα του Ασκληπιού αποσύρθηκε και δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα όπως και στις μικρότερες κατηγορίες των παίδων και των παμπαίδων.
Έτσι έπαιξε τον αγώνα εξ αναβολής με την Ε.Α.Λάρισας μέσα στη Λάρισα όπου και ηττήθηκε εύκολα με 3-0 σετ (13-25, 13,25, 19-25).