Βρέθηκε τελικά η πρώτη ομάδα που κατάφερε να χάσει από την Καβάλα στο φετινό πρωτάθλημα.

Και αυτός δεν είναι άλλος από τον ΑΟΤ που καθημερινά οι άνθρωποι που έχουν τις τύχες του τον κονταίνουν με αποτέλεσμα να πάει στην πόλη της Μακεδονίας με ελλιπέστατο ρόστερ καθώς έχουν αποχωρήσει παίκτες και δεν έχει προστεθεί κανείς λόγω του γνωστού μπαν για τα τροφεία στον Περλέσι.

Τα Τρίκαλα παρουσιάστηκαν κατώτερα των περιστάσεων στο γήπεδο, δεν απείλησαν σε καμία περίπτωση την εστία της Καβάλας η οποία αφού έχασε κάμποσες ευκαιρίες που σταμάτησαν πάνω στον εξαιρετικό Αγριμάκη κατάφερε να πάρει την νίκη με σουτ του Σταμένκοβιτς στο 70’.

Το μέλλον των Τρικάλων προμηνύεται δυσοίωνο, όχι μόνο γιατί κόλλησε η ενίσχυση με παίκτες , αλλά και γιατί o μεγαλομέτοχος δεν δείχνει  να πολυνοιάζεται, ενώ  οι Παραγουανοί που υποτίθεται ότι θα βοηθούσαν οικονομικά παραμένουν άφαντοι…

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ.  Μπούμπας (Ηπείρου) με βοηθούς τους κ.κ. Λιόντο (Ηπείρου), Διαμαντή (Ηπείρου).

ΑΟ  Καβάλας (Αλεξάντερ Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Αρμάλας, Ρέτσος (67΄Μουσίγια), Αλίμι (67’ Μπελεβώνης), Γροσδάνης (85’ Κοέν), Έμπερτ (90’ Θωμαϊδης), Σαμπανίδης, Σταμένκοβιτς

ΑΟ Τρίκαλα (Νίκος Ουσταμπασίδης): Αγριμάκης, Ελευθεριάδης, Ευθυμίου, Κεχαγιάς, Κουσκουνάς (65΄ λ. τρ. Ντιαλόσι), Μπαξεβάνος, Πέλκας, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης, Χειρίτραντας, Αουντίνο (78’ Αουντίνο)

sportrikala.gr