Μετά την άκρως πετυχημένη συνεργασία της περσινής σεζόν τα Τρίκαλα BC Aries και η ελληνική εταιρεία αθλητικής ένδυσης CAP συνεχίζουν μαζί και την φετινή περίοδο στην STOIXIMAN.GR Basket League.
Ο επαγγελματισμός, το μεράκι, η άριστη ποιότητα αλλά και ο σχεδιασμός εμφανίσεων αποκλειστικά για την ομάδα μας στα κυανέρυθρα χρώματα,  είναι ο βασικός πυλώνας της εξαιρετικής σχέσης που έχει χτιστεί ανάμεσα στα Τρίκαλα BC Aries και την CAP.
Επόμενο βήμα η δημιουργία online καταστήματος προκειμένου οι φίλαθλοι των Τρικάλων να προμηθεύονται τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας.
Η CAP ιδρύθηκε το 1993 στην Θεσσαλονίκη από τον Γιώργο Μισαηλίδη. Είναι μία δυναμική εταιρεία που παράγει, σχεδιάζει και διανέμει αθλητικά είδη με μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων και άριστων τεχνικών προδιαγραφών.
Η CAP ντύνει ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλει, χάντμπολ, στίβου ενώ έχει συνεργαστεί και συνεργάζεται εκτός από τα Τρίκαλα BC Aries με  ΑΕΚ, ΑΡΗ, ΗΡΑΚΛΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΠΑΟΚ και πλήθος τοπικών ομάδων.
Περισσότερα για την CAP στην εταιρική ιστοσελίδα της www.capsport.gr
Συλλυπητήρια ΚΑΕ για Βασίλη Οικονόμου
Με θλίψη η οικογένεια των Τρικάλων BC Aries πληροφορήθηκε τον θάνατο του Βασίλη Οικονόμου, προέδρου του ΔΣ του Εργοστασίου Γάλακτος Τρικάλων «Τρίκκη». Ο εκλιπών που είχε ιδιαίτερη  αγάπη για τον αθλητισμό, ήταν εκ των θερμών υποστηρικτών της ομάδας μας ενώ είχε καθοριστική συμβολή στην σύναψη της κεντρικής φετινής χορηγίας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.