Σε ένα απ΄τα καλύτερα τουρνουά που γίνονται στην Ελλάδα, για αναπτυξιακές ηλικίες, βρέθηκε ο Ασκληπιός από 27-30 Δεκεμβρίου.
Στην όμορφη Πορταριά του Πηλίου πραγματοποιήθηκε το 6ο τουρνουά Κορασίδων-Παγκορασίδων, με τον Ασκληπιό να μετέχει για 5η συνεχή χρονιά, δίνοντας την ευκαιρία στις μικρές αθλήτριες του Συλλόγου να συνδυάσουν τον αθλητισμό με τις διακοπές αποκομίζοντας τεράστιες εμπειρίες που θα φανούν στο μέλλον.
Στο τουρνουά που διεξάγεται με υπεύθυνους και καταξιωμένους προπονητές του χώρου με επικεφαλής τους κ.κ.  Γιάννη Νικολάκη, Γιάννη Πετίδη και Καλφίδου Γεωργία, πήραν μέρος οι ομάδες, Αρης Θεσ/νίκης, Αργώ Βόλου, ΓΣ Αλμυρού, ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, ΑΕ Λάρισας, Πειραματικό Θεσ/νίκης και Ασκληπιός.
Μέσα σε ένα τριήμερο με αγώνες πρωί και απόγευμα  στο υπέροχο Κλειστό της Πορταριάς οι μικρές αθλήτριες είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα. Συγχρόνως παράλληλες δράσεις στο χώρου του ξενοδοχείου ¨Αλκιστις ¨ της Πορταριάς όπου είχαν καταλύσει οι αποστολές, έδωσαν τη δυνατότητα στους προπονητές και στους παράγοντες των ομάδων να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες για το άθλημα, ενώ υπήρξε και παρουσίαση- ενημέρωση των αθλητριών απ΄την διατροφολόγο  κ. Κουρκουμπά Ελένη με θέμα την διατροφή των αθλητών.
Την τελευταία μέρα και μετά το τέλος των αγώνων πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του τουρνουά με την απονομή αναμνηστικών μεταλλίων σε όλους και την ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση.
Την αποστολή του Ασκληπιού, αποτελούσαν οι αθλήτριες, Γεωργάκη Ελίζα 2000, Χατζή Δάφνη 2000, Βασιλοπούλου Δήμητρα 2001, Παπαθεοδώρου Ευαγγελία 2001, Στεφάνου Γεωργία 2001, Αναστασίου Σοφία 2001, Σκέμπη Βιόλα 2002, Ταμπρατζή Αγγελική 2002, Βάκη Νεφέλη 2002, Στεφάνου Εριέτα 2003, Κόκκαλη Στέλλα 2004, Ταρατόρα Γωγώ 2004. Υπεύθυνος προπονητής η κ. Παναγιάρη Σοφία προπονήτρια της ομάδας των γυναικών του Ασκληπιού και υπεύθυνος αποστολής ο Τόλλιος Δημήτρης υπεύθυνος της ομάδας των γυναικών.
Ο Ασκληπιός ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν για άλλη μία φορά στην άψογη διεξαγωγή του τουρνουά. Τους διοργανωτές κ. Νικολάκη Γιάννη, Πετίδη Γιάννη, Καλφίδου Γεωργία, την διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου ΄Αλκιστις¨ τους προπονητές και συνοδούς των ομάδων, τους διαιτητές των αγώνων, αλλά ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις αθλήτριες των ομάδων για την συμμετοχή τους και για όλα αυτά που μας παρουσίασαν τις μέρες των αγώνων, δίνοντάς μας την δυνατότητα να πιστέψουμε ότι το μέλλον του αθλήματος βρίσκεται σε καλά χέρια. Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους. Ραντεβού στο επόμενο τουρνουά ΄Πορταριά 2017¨