Την στήριξη του προς το πρόσωπο του τεχνικού της ομάδας Θωμά Γράφα εξέφρασε μέσω δήλωσης του ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων Ηλίας Αϊβάζογλου.
Αποδοκιμασίες υπήρξαν μετά το τέλος του αγώνα των Τρικάλων με τον Καραϊσκάκη για την 15η αγωνιστική από μερίδα φίλων των «κυανέρυθρων» προς τον τεχνικό των Θεσσαλών Θωμά Γράφα.
Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Ηλίας Αϊβάζογλου μέσω δήλωσης που εξέδωσε μετά το τέλος του αγώνα έκανε γνωστή την στήριξη του στον τεχνικό της ομάδας τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Είμαι πλέον ΑΟΤ».
Αναλυτικά η δήλωση του:
«Κατανοώ την πίκρα και τη στεναχώρια των φιλάθλων μας σήμερα, μετά την ισοπαλία μας, με την ομάδα του Καραϊσκάκη. Διαβεβαιώνω ότι ο πρώτος που θέλει να βλέπει την ομάδα να κερδίζει είμαι εγώ, όχι γιατί διεκδικώ δάφνες επευφημίας, αλλά εδώ και δύο μήνες επενδύω καθημερινά τα χρήματα μου, καλύπτοντας τρέχουσες αλλά και παρελθούσες ανάγκες της ομάδας μας.
Σήμερα (σ.σ. χτες) ένιωσα, από το πρώτο λεπτό, ότι η ομάδα μας δεν έπαιζε εντός έδρας, αλλά εκτός έδρας μιας και η εχθρικότητα προς το πρόσωπο των παικτών - πρωταγωνιστών ήταν έκδηλη από την αρχή του ματς. Αλήθεια, αν σε ένα τόσο εχθρικό κλίμα, η ομάδα μας κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, τί θα κατάφερνε αν την επευφημούσαμε και τη στηρίζαμε από το πρώτο λεπτό; Συνηθίζω να διοικώ έχοντας ιδία άποψη για πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις.
Από την πρώτη κιόλας στιγμή που πάτησα το πόδι μου στα Τρίκαλα, διέγνωσα μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα σε σχέση με τον προπονητή μας, τον κ. Γράφα. Δε με αφορά για ποιο λόγο αυτό συνέβη καθώς ανήκει όλο στο παρελθόν. Ο κ.Γράφας που βιώνω εγώ, διέπεται από άκρατο επαγγελματισμό και εργασιομανία, όντας συνεπής σε ό,τι μου έχει πει μέχρι τώρα.
Ο εχθρός δεν είναι εντός της ομάδας αλλά εκτός και θα περίμενα, το ίδιο μένος που δείξαμε σήμερα σε παίκτες και προπονητή, που φορούν στο στήθος τους το σήμα του ΑΟΤ, να το δείχναμε σε εξωγενείς παράγοντες, που έχουν ξεκάθαρα στόχο να βλάψουν την ομάδα.
Δηλώνω ευθαρσώς ότι εγώ ο Ηλίας Αϊβάζογλου είμαι ΑΟΤ πλέον, στα καλά και στα άσχημα, στις χαρές και στις λύπες, στις νίκες και στις ήττες. Εσείς;».

sdna.gr