Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερασιτέχνης ΑΟ Τρίκαλα με την οποία εκφράζει τη στήριξή του στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Χρήστο Γιαλιά.
Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση του μεγαλομετόχου κ. Χρήστου Γιαλιά, η οποία εξεδόθη με αφορμή αποδοκιμασίες, μεμονωμένων και ελάχιστων τρικαλινών, στο πρόσωπο του προπονητή της ομάδας, κ. Μαραντά, τις οποίες σε κάθε περίπτωση καταδικάζουμε, αισθανόμαστε την ανάγκη να αναφέρουμε τα εξής:
Ως διοίκηση του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή και εξακολουθούμε να στηρίζουμε απολύτως τον κ. Χρήστο Γιαλιά, ο οποίος, σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία, επένδυσε τεράστια χρηματικά ποσά, προκειμένου να υλοποιήσει το όραμά του να δει τον ΑΟΤ στην super league.
Για όσους δεν το γνωρίζουν ο ΑΟΤ αποτελεί σήμερα μια από τις πλέον νοικοκυρεμένες ΠΑΕ στην Ελλάδα και από τις ελάχιστες ομάδες στις επαγγελματικές κατηγορίες, οι οποίες δεν οφείλουν ούτε ένα ευρώ.
Ο κ. Γιαλιάς κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αποκαταστήσει την χαμένη αξιοπιστία του ΑΟΤ και να δημιουργήσει ένα αγωνιστικό σύνολο, το οποίο, παρά τα άτυχα τελευταία αποτελέσματα, έχει όλες τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστήσει και να επιτύχει τον στόχο της ανόδου στην super league. Κατάφερε επίσης να ξαναφέρει τον κόσμο του ΑΟΤ στο γήπεδο.
Στα πλαίσια αυτά έχουμε χρέος όλοι μας να στηρίξουμε τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο μέχρι τέλους.
Οι ασκούντες κριτική, η οποία υπερβαίνει τα όρια του καλοπροαίρετου, ας αναλογιστούν που βρίσκονταν η ομάδα πριν από δύο χρόνια.
Καλούμε όλους όσους αγαπούν πραγματικά την ομάδα, να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια και να απομονώσουν τους ελάχιστους «φίλους» της, που με τις αντιδράσεις τους μόνο κακό κάνουν. Οι εντάσεις και η εσωστρέφεια δεν βοηθούν.
Οφείλουμε όλοι μας να δώσουμε την Κυριακή βροντερό παρόν στο γήπεδο των Τρικάλων και να ενισχύσουμε με την παρουσία μας την προσπάθεια που καταβάλλεται. Τίποτα δεν χάθηκε. Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να δούμε τον ΑΟΤ εκεί που πραγματικά αξίζει να βρίσκεται».