Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο των Τρικάλων ο Γιώργος Μαραντάς και ο Χρήστος Γιαλιάς παραδέχθηκε ουσιαστικά πως έκανε λάθος με την επιλογή του 42χρονου τεχνικού.
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, λοιπόν, μετά το ματς με τον Αγροτικό Αστέρα, ο μεγαλομέτοχος των Θεσσαλών ανέφερε ότι έχει κάνει σφάλματα, ενώ άφησε αιχμές προς πάσα κατεύθυνση λέγοντας ότι δεν παίζει στοίχημα και δεν στήνει αγώνες.
Παράλληλα, εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο στόχος της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα θα επιτευχθεί τελικά για την ομάδα του.
Αναλυτικά, ο Γιαλιάς είπε: «Και εγώ άνθρωπος είμαι, σφάλματα κάνω. Δεν τελείωσε τίποτα. Εμείς θα ανέβουμε. Γιατί έχουμε την καλύτερη ομάδα και τους πιο καλούς παίκτες. Είναι η μοναδική ομάδα στη Φούτμπολ Λιγκ που είναι πληρωμένη. Λειτουργούν όλα επαγγελματικά. Είμαι μόνος μου. Πότε δεν παίζω στοίχημα, ποτέ δεν στήνω αγώνες. Θα κερδίσουμε μόνο με την αξία μας. Είμαι ρομαντικός. Θέλω οι παίκτες μου να έχουν τσαγανό, 10 κιλά αρχ..., γιατί να γίνω καρδιακός, έχω ζάχαρο.
Πήγα στα αποδυτήρια ήρεμα, χωρίς νεύρα. Ο Μαραντάς αποχωρεί, παίζαμε καλή μπάλα αλλά παίζαμε με γεμίσματα. Δεν χρωστάω σε κανέναν και θέλω να ανέβω ρομαντικά και τίμια. Πάντα τους έχω πληρώσει μέχρι 1 του μήνα. Παραπάνω έχετε πάρει (σ.σ. απευθυνόμενος στον Ριζογιάννη). Στη ζωή δεν είναι μόνο τα λεφτά, είναι και η αξιοπρέπεια και εγώ ήρθα σε αυτό το μαγαζί γιατί είμαι αξιοπρεπής. Δεν είναι του στυλ μου να πληρώνω να κερδίζω. Εμένα μου αρέσει το καλό ποδόσφαιρο.
Δεν τελείωσε κάτι. Μου υποσχέθηκαν οι παίκτες μου πως θα... πέσει αίμα. Θέλω να κάνουμε χαβαλέ. Εγώ για δύο μέρες δεν θα κοιμηθώ, ούτε θα φάω. Ούτε αύριο. Αυτόν έχετε πρόεδρο. Θα το παλέψω μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Έχετε το λόγο μου.
Ο Μαραντάς είναι τίμιος, γι' αυτό ήρθε στα Τρίκαλα σε εμένα. Όλοι οι παίκτες που έχω δεν παίζουν στοίχημα. Άνθρωπος είμαι, σφάλματα κάνω. Πληρώνω τα σφάλματά μου. Νομίζετε πως κερδίζω τίποτα από τα εισιτήρια; Οι οπαδοί με στηρίζουν. Δεν θέλω να βάλω το κεφάλι κάτω. Παλεύουμε με τα θηρία».
a-sports.gr