Συνεχίζεται η προετοιμασία των Τρικάλων BC Aries για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο. Τέγιτς και Ρίτσαρντσον ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων που είχαν ενώ στο παιχνίδι δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Τάταρη, Χατζηνικόλα και Καλογιαννίδη.
Η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι συνεχίζεται από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αθανασίου Διάκου 6, Τρίκαλα, 2431 101855) και από το viva.gr και κοστίζουν 5 € και 10 €. Τα γραφεία θα είναι ανοιχτά την Παρασκευή 10-2 το πρωί και 6-9 το απόγευμα και το Σάββατο 10-2 το πρωί.
Όπως σημείωσε η ΚΑΕ σε πρόσφατη ανακοίνωση της « ζητούμε από τους φιλάθλους μας να κόψουν ένα εισιτήριο για τον εαυτό τους και ένα εισιτήριο για κάποιον φίλο τους ώστε να δυναμώσει η φωνή μας. Επίσης οι κάτοχοι διαρκείας μπορούν να αγοράσουν  ένα εισιτήριο του αγώνα στην θέση που κατέχουν αν το επιθυμούν για ενίσχυση ενώ πωλούνται και εισιτήρια διαρκείας  για τα εναπομείναντα παιχνίδια του Β’ γύρου εντός (Φάρος, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Άρης, Κολοσσός).Όλοι μαζί στο κλειστό λοιπόν το Σάββατο γιατί θέλουμε η ομάδα της πόλης μας να μείνει στην Α1!».