Toν Απόλλωνα Πόντου θα υποδεχθούν τα Τρίκαλα την Κυριακή (17/2), με τους οργανωμένους οπαδούς να απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Β' Εθνικής.
Την Παρασκευή (15/2), λοιπόν, οι Σακαφλιάδες μέσω facebook ζήτησαν από τους φιλάθλους του ΑΟΤ να γεμίσουν το γήπεδο, ανταποδίδοντας τη χαρά που πήραν από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της περασμένης εβδομάδας ενάντια στη Δόξα Δράμας.
Αναλυτικά, η ανάρτηση: "Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια…
Μετά το πολύ μεγάλο “διπλό” μέσα στη Δράμα…μετά το πολυπόθητο φινάλε της συνεργασίας με τον Θωμά Γράφα, κάτι που αποτελούσε “λαϊκή απαίτηση” των φίλων του ΑΟ Τρίκαλα, ο κόσμος της ομάδας μας πρέπει να δείξει το καλό του πρόσωπο και να “ανταποδώσει” στη νέα διοίκηση που ανακοινώθηκε και επίσημα μέσα στην εβδομάδα αλλά και στους παίκτες τη διπλή χαρά του περασμένου Σαββάτου.
Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο των Τρικάλων να δώσει δύο ώρες από τον χρόνο του στην πρώτη ομάδα του νομού, να πάρει το δρόμο για το γήπεδο και όλοι μαζί να ενώσουμε τις φωνές μας για την καψούρα μας που την Κυριακή παίζει έναν ακόμη τελικό με τον Απόλλωνα Πόντου.
Δε σε αφήσαμε μόνο ποτέ!!!"

a-sports.gr