Ο Παντελής Ριζογιάννης είναι από τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις στην ομάδα. Αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων φρόντισε να στείλει μήνυμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας μίλησε στην «Λέσχη 97,6» και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
«Οι διακοπές για εμάς τους ποδοσφαιριστές έχουν τελειώσει και δεν το κρύβω ότι ήδη η σκέψη είναι στην έναρξη της προετοιμασίας. Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να εμφανιστούμε όπως πρέπει όταν θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις».
Για τους φετινούς στόχους είπε: «Τους στόχους τους έχει βάλει ο ίδιος ο πρόεδρος ο κ. Γιαλιάς και είναι η άνοδος. Άλλωστε και την περυσινή σεζόν χάσαμε την Σούπερ Λίγκα από κάποιες λεπτομέρειες. Αυτές θα πρέπει να διορθώσουμε και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».
Για το γεγονός ότι το ρόστερ είναι σχεδόν έτοιμο από την πρώτη μέρα: «Για εμένα που ξέρω πως λειτουργεί ο μεγαλομέτοχος δεν είναι έκπληξη. Είχα και την εμπειρία της Ελευσίνας. Νομίζω ότι οι παίκτες που είναι στον ΑΟΤ, με την λειτουργία που έχει η ΠΑΕ και βλέποντας τι γίνεται σε άλλες ομάδες νιώθουμε αρκετά τυχεροί. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα κρίνονται εντός του αγωνιστικού χώρου, με πρωταγωνιστές εμάς τους παίκτες».
Το μήνυμα προς τους φιλάθλους: «Οι φίλαθλοι μας στήριξαν κατά την περυσινή σεζόν, πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτό που δίνουμε εμείς ως υπόσχεση είναι ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στο γήπεδο τον καλύτερο εαυτό μας και ενωμένοι όλοι πιστεύω ότι θα φτάσουμε στον στόχο μας. Για εμάς τους ποδοσφαιριστές το πρώτο που μας ενδιαφέρει είναι να δουλέψουμε στην προετοιμασία ώστε να εμφανιστούμε στα επίσημα παιχνίδια όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας».