Δριμύτερος επέστρεψε από τον τραυματισμό του ο Όβι Σόκο πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Ο Βρετανός φόργουορντ μάλιστα ανέβηκε στη 2η θέση της λίστας των παικτών με τα περισσότερα «double-double» στη φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Έφτασε τα έξι έχοντας 25 πόντους και 12 ριμπάουντ. Πρώτος είναι ο Ντάστιν Χογκ της Κηφισιάς που χθες έφτασε τα εννιά «double-double». Oπως σημειώνει η ιστοσελίδα του EΣAKE o Σόκο βελτίωσε την κορυφαία ατομική του επίδοση στο σκοράρισμα με τους 25 πόντους που είχε χθες στο Βενετόκλειο. Η προηγούμενη ήταν εκείνη της 6ης αγωνιστικής όταν κόντρα στον Ολυμπιακό σημείωσε 23. Παράλληλα ισοφάρισε και το ατομικό ρεκόρ του στα ριμπάουντ με 12 όσα είχε στην πρεμιέρα με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα.
Ακόμη ο Βρετανός με τους 25 πόντους του ξεπέρασε τους 200 ενώ κάνοντας δύο κλεψίματα, μπήκε στην πρώτη πεντάδα της ιστορίας των Τρικάλων BC Aries στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Έφτασε τα 25, ξεπερνώντας τον Μάριο Ματαλών και φτάνοντας τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, Ντεμέτριους Κόντζερ.
-150 παιχνίδια στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ έφτασε ο Νίκος Καλλές. Ο Θεσσαλός σέντερ είχε κάνει ντεμπούτο την περίοδο 2009-2010 στο παιχνίδι Πανελλήνιος-ΠΑΟΚ (83-60).
 -Στην 58η θέση της λίστας των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ ανέβηκε ο Γιώργος Τσιάρας. Έφτασε τις 270 και ξεπέρασε τον Λάζαρο Παπαδόπουλο.
-Ρεκόρ καριέρας στις 33 εμφανίσεις του στην κατηγορία σημείωσε ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης μαζεύοντας πέντε ριμπάουντ. Είχε από τέσσερα στο φετινό εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ και στο περσινό εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ.
-Στη 19η θέση της λίστας των προπονητών με τα περισσότερα παιχνίδια στην κατηγορία είναι πια ο Κώστας Φλεβαράκης. Έφτασε τα 219 και προσπέρασε τον Βλάντο Τζούροβιτς.
 -Σε ομαδικό επίπεδο τα Τρίκαλα  για ένα ακόμη παιχνίδι φανέρωσαν τη δύναμη τους στα δίποντα και στην αδυναμία στα τρίποντα. Τρεις παίκτες τους είχαν διψήφιο αριθμό προσπαθειών στα δίποντα όμως μόνο ο Σόκο σούταρε με ποσοστό μεγαλύτερο του 50%. Όσο για τα τρίποντα σουτάροντας με 22,22%, τα Τρίκαλα BC Aries περιόρισαν τις πιθανότητες τους για τη νίκη.