Με χαμηλούς τόνους, αλλά και νότα αισιοδοξίας ο τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα Σταύρος Ψιμουλάκης έκρινε τη μέχρι τώρα δουλειά στην ομάδα, μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στον Βόλωκα Δράμας.
Μιλώντας στην «Λέσχη 97,6» δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, αλλά συγχρόνως έστειλε το μήνυμα ότι πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.
Για την προετοιμασία ο έμπειρος τεχνικός είπε: «Όπως γίνεται πάντα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας η δουλειά και η κούραση για τους παίκτες υπάρχει. Εμείς όμως φροντίσαμε να βάλουμε μέσα και το οικογενειακό κλίμα, ώστε να κερδίσουμε πολλά περισσότερα πράγματα και θεωρώ ότι το πετύχαμε. Από πέρυσι κρατήσαμε το κορμό, όπου εκτός από την αξία των παιδιών ως ποδοσφαιριστές, υπάρχει και ο καλός χαρακτήρας που διαθέτουν. Εκεί ακριβώς κουμπώσαμε με τους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν».
Στην συνέχεια πρόσθεσε. «Σήμερα δώσαμε για πρώτη φορά ρεπό, ώστε να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Από την Παρασκευή επιστροφή στις προπονήσεις και βέβαια αρχίζουν και τα φιλικά παιχνίδια. Τόσο αυτό με την Λάρισα, όσο και εκείνο με την ΑΕΚ είναι αγώνες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων, αλλά για εμάς είναι να προσθέσουμε πράγματα με γνώμονα την ετοιμότητα στο πρωτάθλημα. Άλλωστε αν εμείς κάνουμε το καθήκον μας δεν χρειάζεται να κοιτάζουμε τις άλλες ομάδες. Βέβαια το ίδιο θα πράξουν και οι αντίπαλοι, όπως η Λαμία, Απόλλωνας, ΟΦΗ, Άρης. Το ξέρουμε, γι΄ αυτό το δικό μας σύνθημα είναι δουλειά και πάλι δουλειά».
Τέλος, ο τεχνικός σύμβουλος του ΑΟΤ άφησε ανοιχτό παράθυρο για μια ακόμη μεταγραφή, ενώ ζήτησε από τους φιλάθλους υπομονή και στήριξη στην προσπάθεια που γίνεται για να φτάσει ο ΑΟΤ ψηλά.