Απολαυστικός… για μία ακόμη φορά ήταν ο τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα Σταύρος Ψιμουλάκης ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «pick and roll… και γκολ» του Ράδιο Τρίκαλα 103.5
Η συζήτηση κινήθηκε κυρίως γύρω από το πώς προχωρά η προετοιμασία και στο τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι του ΑΟΤ από την ομάδα. «Προχωράμε μέρα με τη μέρα… Βάζουμε τα στοιχεία που χρειάζονται και όταν θα κατέβουμε από τον Βώλακα θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα όταν θα πρέπει».
Και συνέχισε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Επειδή όλοι λέμε τα ιδία και τα ίδια σε αυτή την περίοδο της προετοιμασίας… εγώ θα πω ότι θέλω να κάνετε υπομονή και να αφήσετε να περάσει ο χρόνος και να μην κριθεί η ομάδα ούτε από τον 1ο ούτε από το 2ο φιλικό. Όταν κατεβούμε να παίξουμε τα φιλικά στα Τρίκαλα ια είναι μικρή η διάρκεια της προετοιμασίας. Θα δείτε την ομάδα και θα βγάλει κάποια πράγματα. Τα παιδιά έχουν το μέταλλο του νικητή στο μυαλό τους. Δε πρέπει όμως να μείνουμε στα λόγια αλλά να περάσουμε στην πράξη. Η δουλειά που γίνεται, θα φανεί στο τέλος Αυγούστου. Με ενδιαφέρει να έχω την ομάδα έτοιμη όταν πρέπει. Θέλουμε να κριθούμε μέσα από τις γραμμές. Πιστεύω πολύ σε αυτό που κάνουμε και σε αυτό που θα βγάλουμε στο γήπεδο.
Σχετικά με το εάν υπάρχουν προβλήματα είπε: «Υπάρχουν κάποια μικροπροβληματάκια λόγω της προετοιμασίας αλλά πέφτει επάνω όλο το τιμ και τα διορθώνει».
Για το εάν οι παίκτες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της δουλειάς του: «Τους παίκτες που ήραμε.. τους ξέραμε, δε τους μαθαίνουμε τώρα. Μπορεί βέβαια δύο να μην κολλήσουν αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία. Έχουμε όμως καλά παιδιά και όλα πηγαίνουν καλά. Είναι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό».
Για το εάν θα υπάρχει ενίσχυση μεταγραφική είπε: «Δε γνωρίζω από τώρα εάν θα υπάρξει ενίσχυση… Δε θέλω βαρύ ρόστερ, δε θέλω παίκτες με υψηλό κασέ που να κάθονται στον πάγκο. Όλοι οι παίκτες που έχουμε είναι καλοί παίκτες και καλοί χαρακτήρες και υπάρχει το κίνητρο γιατί ξέρουν όλα τα παιδιά ότι θα χρησιμοποιηθούν. Έχω σε κάθε θέση δύο παίκτες οι οποίοι μπορούν να παίξουν σε 2 ή και 3 θέσεις. Πάνω σε αυτά τα παιδιά θα πρέπει να κουμπώσει ο κάθε νέος παίκτης που ήρθε στην ομάδα. Δε παίζουν τα ονόματα, παίζουν οι παίκτες που είναι ωφέλιμοι για το σύνολο. Αν πάντως χρειαστούμε κάτι στην πορεία, αν εντοπίσουμε κενό.. έχουμε τη δυνατότητα προ προλαβαίνουμε να το καλύψουμε».
Για το φιλικό της Κυριακής είπε: «Το φιλικό είναι μια καλή ευκαιρία να ξεφύγουν τα παιδιά. Και την Κυριακή τα παιδιά από σκληρή πρωινή προπόνηση θα έρχονται. Ας μη κρίνουμε την ομάδα από το 1ο φιλικό.
Τα παιδιά ξέρουν που έχουν έρθει, ξέρουν σε ποια ομάδα θα παίξουν. Είναι συνεπέστατοι σε όλα και δουλεύουν καλά».
Για την πρόκληση του νέου πρωταθλήματος τόνισε: «Μια μεγάλη ομάδα δε γινάτια με 10 καλούς παίκτες,… μπορεί να γίνει και με 10 μέτριους. Εγώ έχω καλούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες και γίνεται μια καλή δουλειά. Θα το πάμε βήμα και μπαίνουμε σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα με ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς. Εμείς χτίζουμε όπως θέλουμε και νομίζω ότι κτίζουμε σωστά και ελπίζω να βγει η προσπάθεια στο πρωτάθλημα και να δικαιωθούν κάποιοι άνθρωποι όπως ο πρόεδρος που ματώνει. Η ομάδα είναι καλή… μη τη φοβάστε».
Και έκλεισε με την εξής ατάκα: «Πέρυσι είχα πει για ιμιτασιόν ανταλλακτικά… φέτος τα ανταλλακτικά είναι γνήσια».
goaltrikala.gr