Την προβολή του Μύλου των Ξωτικών αποφάσισαν οι Ίκαροι στους ερχόμενους αγώνες τους, στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας μπάσκετ. Θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συμβάλλουν στην επιτυχία για άλλη μια χρονιά της μεγάλης Χριστουγεννιάτικης και Πρωτοχρονιάτικης διοργάνωσης του Δήμου Τρικκαίων, θα διαφημίσουν στη φανέλα της ομάδας, το λογότυπο του Μύλου των Ξωτικών, το πανελλήνιας και όχι μόνο εμβέλειας event της πόλης μας.  Σε αυτό το χρονικό διάστημα, οι Ίκαροι θα παίξουν σε Βόλο, Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.

Από σήμερα Κυριακή 26 Νοεμβρίου και αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Βόλου με την Νίκη Βόλου, οι Ίκαροι ως πρεσβευτές της πόλης, πιστεύοντας στο «όλοι μαζί μπορούμε», στις συνεντεύξεις και δηλώσεις παικτών προπονητών, η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη  γιορτή, θα προβάλλεται μέσω της ομάδας σε αρκετές πόλεις, όπου θα ταξιδέψουν οι Ίκαροι και μαζί τους και ο Μύλος των Ξωτικών.

"Ευχόμαστε κα ελπίζουμε πως και φέτος θα είναι μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά για όλους τους επαγγελματίες της πόλης, οι οποίοι συμμετέχουν στον Μύλο των Ξωτικών" καταλήγει σχετική ανακοίνωση του συλλόγου